查看: 2932|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[孫尚香] AC已賣

關閉 [複製鏈接]

80LV奶媽,正3文官 ,14個神9

已換從3文官7階防具(已全+5),2把8階武 ( 舞 + 扇 )

8件金裝(肩,胸,手,腰,腿,鞋,舞,扇)

中級秘文
(舞 = 天羽,扇 = 玉女,肩 = 金光,胸 = 乾坤,手 = 無相,腰 = 龍象,腿 = 六合,鞋 = 六合,馬鞭 = 摩柯)

文勛30萬,名望8萬

全套奶媽裝(符玉1金清靈,9紫淨心,鳳勢盔,逐鹿鞍,安國介 + 5,龍牙介 + 5,龍樓鏡 + 5,子午鏡 + 5,4木寶物華佗救世針,青囊書),另有一套10件紫連環符玉

齊大部份稱號(結婚稱,樂府稱,呂布稱,江山如畫稱,濮陽霸主,77戰場稱,73戰場稱,釣魚稱等等)

內有金騎寵天瑞雪鹿,卷毛赤兔,大量雜物

個人資料E-MAIL,身分證,PW可改

GAME名:=羽鳳=

回復

大只鳳賣?$@@
留系到啦.賣唔到架啦xd
回復 支持 反對

大只鳳賣?$@@
留系到啦.賣唔到架啦xd
小杰520U 發表於 17-6-2009 18:18

你係邊個 = =?
回復 支持 反對

我想問,你有結分稱,離左婚未?
回復 支持 反對

我想問,你有結分稱,離左婚未?
戟魔之神 發表於 18-6-2009 12:14

離左婚個結婚稱都會仲係到=.=
回復 支持 反對

用刀攻擊:1246-1349 防:518 命中:229 閃避:96 暴擊:55 暴擊傷害:170% 附傷:81 攻擊強度:204%
用弓攻擊:1216-1379
直抗性:64 間抗性:47 傷害抗性:18 限制抗性:35 虛弱抗性:12 封印抗性:15 流失抗性:21暴擊抗性:8

裝備-- 濮陽金頭..萬劫介..神威介..龍樓鏡..

強化-- 金8階扇
             金8階弓   <<乾坤>>
             金8階刀   <<乾坤>>                            寶物---青龙偃月幡
             金甲        <<乾坤>>                                     白虎啸天鼓
             金肩        <<金光>>                                     七彩金鳞网
             金腳        <<天罡>>                                      子午奇钉
             金腰        <<夜差>>                                      王侯宝印
             金手        <<鎖心>>                                      华彩宫灯   仲有好多講唔晒
             金鞋        <<天罡>>         
全身7階+1....用晒技215攻強@@"

全百變...有的盧
面交 過數都得~ 有興趣慢慢傾~ 不計成本.....game名龍崎
回復 支持 反對

有意可以係到/係game搵我 ~
回復 支持 反對

平賣~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

我想問下,大約?$$
回復 支持 反對

我想問下,大約?$$
azkelvinaz 發表於 24-7-2009 08:43

睇下你出到幾錢
回復 支持 反對