查看: 29626|回復: 120
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他教學] [原創]教你解cso入面概NAR檔 27/11/2010[更新]

我本來我都唔記得有呢個post,不過比唔知邊個推左上黎,僅我就順便改番個cstrike.bat,因爲之前發果個cstrike.bat有d問題

比想下載此檔案會員的話:如果你概cso檔系放系C:\Program Files\Gamania\Counter-Strike Online ,就可以用,如果唔系,請將cso客戶端放系C:\Program Files\Gamania\

教程:莊裝左個rar檔之後,解壓,可放系任何一個地方,然後打開任何一個bat檔(每個都唔同),解左之後概檔案位置:
cstrike.bat =c\cstrike
cstrike_tw.bat=c\cstrike_tw   
resource.bat=c\resource   
resource_tw.bat=c\resource_tw
valve.bat=c\valve

更新概BAT檔:
cstrike.bat (86 Bytes, 下載次數: 443)

cs online nar.rar

112.93 KB, 閱讀權限: 5, 下載次數: 1292

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
ctm22000 + 3 原創內容

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

Nar檔入面會有好多代碼
個d代碼係cso入面個d槍,道具之類
回復 支持 反對

咁點?教我改槍?
回復 支持 反對

14條友下載得3條友回...
回復 支持 反對

要改一改d野:O)
NARTool "C:\Program Files\Gamania\Counter-Strike Online\Data\valve.nar" "C:\valve"
如果你裝係d既就改c做d:O)
回復 支持 反對

多謝分享@@
回復 支持 反對

多謝分享@@
回復 支持 反對

多謝分享@@
回復 支持 反對

多謝分享@@

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
黑色彩虹 -10 連帖

查看全部評分