查看: 6752|回復: 52
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器大全] 買左把M24 分享少少M24,AWP既心德 [原創]

本人尋晚買左把m24永久
第一次拎上手既感覺就係  [ 把野好輕 ]
相信大家都知道拎住awp行 係好慢 [但唔夠機槍慢-,-]
而m24呢把槍 比我既感覺 就係我似拎住個個人都有既輕狙咁

M24顯示住傷害得99%
但我個人覺得 所有野 有好必有壞
AWP 既好處 就係經常可以1槍殺   
壞處就係拎住既時間行得好慢,轉番做AWP都耐D
M24  既好處 拎住既時候行得快過AWP 轉做M24既時間都快過AWP
同埋即使1槍殺唔到 縮都縮得好快 可以隔一陣再射
加上本人覺得 M24 既快狙拉狙盲狙 都比 AWP優勝
以上所有優點 都足以取替番M24唔可以1槍殺既缺點
當然 美中不足既 真係99%傷害

而係射程距離方面 M24遠D就1槍殺唔到 AWP就可以啦
但係 經過我今日玩左半日
係沙2 做T由A小描中門CT 都可以1槍殺
A區描CT HOME B區描CT HOME 大多數都可以1槍殺
只係有少部份可以射歪左殺唔到
同埋 本人覺得M24易爆頭過AWP

總括黎講 本人覺得M24好用AWP好多
唔好成日諗住M24唔可以一槍殺
要諗下M24既優點 比起AWP既優勢
而家仲想抽紅狙既人 無謂再晒錢抽C-BOX啦
買把永久M24仲好 C-BOX 我抽左幾包先中1隻字 囧

最後 請大家記住
任何野 有好處亦都有壞處
只要識將 壞處變成 好處既基本
用咩槍都會發揮得好好!

以上個人意見 高手勿插

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
ctm22000 + 5 原創內容

查看全部評分

回復

講得幾好 AWP真係只有傷害好過M24
回復 支持 反對

講得幾好 AWP真係只有傷害好過M24
kennyyu1995 發表於 24-8-2009 21:35

多謝多謝^^ M24真係好好用架
回復 支持 反對

m24,打狙館上台,,幾好用-0-``
打camp都係鐘意awp//
回復 支持 反對

m24,打狙館上台,,幾好用-0-``
打camp都係鐘意awp//
Kee~! 發表於 24-8-2009 21:46

而家玩狙仲興CAMP架咩-,-
正面打 架啦
回復 支持 反對

而家玩狙仲興CAMP架咩-,-