打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 點解會咁.......(順手問埋新手問題PLX....)

點解衣家封魔可以咁少人玩.....我衣家叫人帶升....都無人應機
真係少人到咩咁.....大多數都係tw.....hk人實在太少la......
新手一問:我想轉聖騎....點點好 我衣家51力 31體 6靈敏 35lv....有無點錯/應該衣家點點好!!!!
回復

升lv就自己升啦,下下叫人帶你升,不如唔好玩,做騎士點力同體就得
回復 支持 反對

聖騎冇點錯

第一啦
升lv自己升先好玩
第二
封魔都唔多人玩= =
邊個帶你呢

ps聖騎(3轉成法皇騎士)
我係點敏技的
lv99
全身+5 99lv紅裝
+10 八風不動<--這是武器

打得快又唔洗水..
回復 支持 反對

王荊公WO
我係昂啊~
直加現緊分身遊俠同兵械-.-+
隻遊俠都96等了(吐血中)(有滅魔可以0.1-V-)
---------------------以上不關事的------------------------------
玩封魔最好唔好叫人帶人,否則到左高等你仲唔識點打怪你仲死
法皇有兩種
技敏同肉盾
宜加技敏型會比較有優勢(黃泉時代)
肉盾係黃泉未開時比較多人玩
技敏要點技,敏,兩個點到99時點力/體
不過技敏法皇都幾難有0.1攻速下
加上宜加水靈王道
遊俠單刷滅天完全冇問題(常駐偽裝~)
所以都幾少人組技敏法皇了...
肉盾型要點力體,兩個點到99時點咩到得
肉盾法皇既賣點係高血高防低攻...
係水靈未改前會有人組E種法皇,
但係水靈改左之後=少人組
我睇你個點法有D不文不類下...
SO你不如洗點/斬掉重練啦~

九尾
96等遊 俠 紫夜星空
82等兵 械 月星寒
回復 支持 反對