查看: 6981|回復: 43
打印 上一主題 下一主題
收起左側

GCS1歷史性既公會 - 哇鬼坊 招人入會,有意請進:)

關閉 [複製鏈接]

歷史:由GC封測玩到宜家既我,係S1識到一名叫HeatProject既人,跟住再識到個叫孤獨乂悲既人..某一日,唔知講起d咩事,無啦啦想開個公會,由於果陣gc完全無打算開公會系統,亦都無乜呢個風氣,於是我地三個就買改名卡,分別係哇鬼坊[SIU忠],哇鬼坊[HP],如此類推。終於,GC第一個開公會既人就係我地..
本來都無打算收咁多人,但係到左人流多既時候,我地開房收人,慢慢收到個有錢仔叫SIU光,佢仲做埋我徒弟。
不久,佢話想提供改名卡比人改名入會..唔知大家記唔記得,以前GC右手邊係有人名單,我地會既人高峄到差唔多佔左3頁,但係好可惜...因為果陣太失敗,比好多人圍攻,又話呢樣又個樣,又無品..
宜家GC終於出公會系統,等左好耐。所以,我希望重開哇鬼坊,雖然比好多老手唔好既回憶,但係我希望可以當係一個GAME咁玩,就算收咩人,做D咩,有個公會就OK啦!!

(但其實我係唔覺點無品之前,可能唔知其他會員點,但我自己親身就睇到人地唔知頭唔知路第一句見到我地就話死哇9果d說話,想問邊個無品..咁多年黎就咁比人順水推舟咁一個傳一個,見人地點講自己又跟住講,話我地點無品點無品,其實到底係邊個撩人先,邊個無品,咩都唔知就彈句咁既野出黎,我真係覺得s1果陣好多時都唔係大家諗咁囉)

大家如果仲記得,我地果陣好有米架,成日搞比賽的,贏左會送點數既野"哈.如果反應好我都會!!

公會名:哇鬼坊
聯絡方法:可在GC好友加->SiU忠忠/與我常在為好友,我每天也會上線。
入會條件:只要是有心想入,中意入,就可以了(包括老手)
\
入會方法:只要在任何一個廣場,行去左手邊,就能加入相關公會。

會長:SiU忠忠
副會長:與我常在
會員:由於人數急速增加,唔方便打哂出黎

希望各位可以多多支持..希望能回到想當年的情況同感覺..!謝

回復

哇鬼坊回來了!!!
恭喜
--------------------------------------------
我好似係三小 HP(NOt SURE) 星夢 都見過你
回復 支持 反對

太強的哇鬼坊
當時s1獨當一面既哇鬼坊@_@
回復 支持 反對

不錯不錯;)
我來支持一下
回復 支持 反對

GC歷史上最多人既公會0.0!
加油喔=]
回復 支持 反對

thz你地支持,好開心添a_a"!!
回復 支持 反對

SiU琪琪番唔番黎哇鬼@@?
回復 支持 反對

入會方法  行去「右」手邊?  不是「左」手邊嗎
回復 支持 反對

RE喵:HI,一定會!
RE軒:係啵.THZ-0-
回復 支持 反對

唔知點解, 我已經見到好幾個分身- -
回復 支持 反對