查看: 386449|回復: 12805
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TacticsMindfactory (TmF) 暫不收人 最後更新: 2013/6/9

TmF 現在三歲 TmF開團日子為2010.2.14

其實依家TmF 既人都大半放棄左CS
有啲轉戰LoL, 有啲兩邊都唔玩, 有啲各散東西
我自己都轉左去LoL
一樣有個戰隊名叫 TacticsMindfactory
講真 CS既潛力越黎越低
自從1.6開始衰退 (越黎越少公開比賽)
好少人繼續玩1.6
而新既CS:GO, 一黎價錢都上百(雖然團長有)
二黎彈道等完全不同 好難搵番1.6既感覺
再加上其他類型既GAME既趣味更高
玩既人都係好少
至於CSO, 我識既人有9成都轉左LoL.
唔係話CSO無潛力, 而係CSO真係好悶
依家CSO睇黎就好似擺左個重點係喪屍
完全FEEL唔到一般係有受到重視
正規地圖唔肯出 出埋啲玩家改版
外掛日日都有, 令打MATCH既都人心惶惶
16bit ,滾輪蹲果啲又係一大問題
狗槍更不在話下, 老實唔知點玩落去.
依家我要應付既係DSE.
或者DSE後既大假,我會重新搵番CSO既樂趣
再次搞番呢個團.
BTW, CS永遠在我心中.
雖然我同TMF 都無係CS打出好好既成積
但係都有過一啲好既回憶.
目前都有個IDEA就係
定期10MIX 例如一星期打2~4場仲有就係,之前FS 同TMF 都應該結左唔少[仇家]
但係依家事隔都耐左 我覺得唔應該再咁糾纏
希望大家當咩事都無發生過
大家打番自己機 就得
最後,由於我改左名,以後見到有人叫
TmFlMatrixwOw 一切與我無關

---------------
現時主要TMF的活動會POST在FB專頁

--TmF's facebook專頁
★點我進入及讚一下★

--軍團介紹
(入團前請先詳閱)
TacticsMindfactory 簡寫TmF
意思指團隊為生產戰術 及 頭腦智慧的工廠,每一次也有層出不窮的打法
我地團都算係主打一般既.勁唔勁就見仁見智.
如果係想入團既你,請先諗下你入團想做乜?
掛住個團名周街行?學技術?打多d mixmatch?
雖然我地團收人係唔會強逼入團既人一定要有mic,但係都好強烈希望團員買mic.
我地希望既係多d團友入左團一齊玩,多d同團友溝通.而唔係各做各.透過RaidCall語音.
否則,你遲早都會覺得悶,並唔係個團令到你悶,而係你個人整到自己悶.

--團員處理方法
-如何投訴我們的團員?
1.樂古pm/CSO比信/此貼留言
-投訴項目?
1.街場logobinc (不獲處理,請私下解決)
2.外掛 (請有充分證據證明他沒有被任何人改名以及顯示個人資料)
3.其他

--收生要求
2012.3.12起暫不收人
有實力(識打mixmatch)
而且真心想入團一齊打既朋友
可以入RC251494搵我 (綠色頭群主)

--入團方法:
考核通關
-禁槍列請往下看
-不收不是熟人的分身
-最低入團Lv 為20(個別1.6player轉玩CSO除外)
-必需要有RC(可下載) 全名為RaidCall
下載後進入RC ID:251494
進入無密碼的考核區
如遲遲無人理你 可雙click線上的玩家
向他們傳送訊息

--Test詳情

2011年11月11日起,將只限於公眾假期+星期六Test
何為公眾假期?絕對不是你學校/公司擬定的放假日
只限[紅日]
總言而之,紅日+逢星期六中午12時至下午9時為限制時間
(PS: 我們不會24小時等你上線提出test
如果你不想因意外無人的事件發生,
請把可預算時間調整為2小時,即14:00-19:00)
以下兩點可無視上面限制
1. 與非團長的副團長提出test並獲同意
2. 獲特別批準.

PS: TEST前請更變以下設定
1. 32BIT顏色品質
2. 沒有綁定滾輪為蹲鍵
赤熱陽台AE
7500元起局
只限中間(不可衝到中間)
允許的槍:glock18,usp(基本手槍2支),deagle(沙漠夜鷹 黃金皆可)
MP5 IDF防衛者 CV-47(煉獄黃金皆可) M4A1(冰龍黃金迷彩皆可)
Clarion 5.56 KRIEG 552 BULLPUP SCAR基本版 XM-8基本版

雷豹-AN94 黑天使-M16A4 SCOUT(輕狙)
特別禁止:煙霧彈 閃光彈 炸彈

*密語/pm團長 團長會搵人/親自搵地點時間test

*入團者自行選擇陣謍(不會轉陣) 勝7便可入團
*挑戰失敗請1個月後再來挑戰

★考官擁有最後決定權 如果考官覺得考生太過"淆底"
可以sense槍法低為理由拒收 (即使合格)

何為"淆底"?
*不斷prefire / 只會亂wall一通 從不敢中間"對槍"
--本團團長 副團長ID如下
軍團長: ridiculousouL

副團長數目: 20

副團長: xFSlMacArthur

副團長: xFSl皮蛋OvO
副團長: xFSlkoster

副團長: xFSl小河wOw
副團長: TmFlNiCe記得
副團長: TmFlsiuzYxkABeZ

副團長: TmFlNaiSeVeN
副團長: TmFldisplay
副團長: TmFlT一Black男爵
副團長: 豬x頭  
副團長: FOF0  
副團長: bozco
副團長: RevlHaCk
副團長: 小奀

副團長: CyclopswOw
副團長: Dauu
副團長: 呀駒
副團長: 紫靈魂
副團長: l剎那間如履薄冰l
副團長: 月下飛霜

--軍團活動
-團聚 (已有3次.第一次出席入數為7人.第二次出席人數為17人 第三次出席為20人)
-MixMatch (經常)
-團踩街場
-同赴節日活動 (如動漫.遊戲展)
-1.6/CSO開場練習 / 教導
-其他

--軍團圖片(點擊圖片放大)
--軍團圖片1 為重開團前的圖片 (2010年12月27日)

--軍團圖片2 為重開團後的圖片 (2011年3月16日)

--軍團圖片3 改團名後的圖片 (2011年10月1日)

--Movie By Teammate(節錄,軍團論壇有50部以上)
1.display vs Mixteam deagle/AK ace [steam cs1.6] (TmFldisplay)

2.Matrix vs Suic1DelChanneL -4usp [steam cs1.6] (TmFlMatrixwOw)

3.Noisfyic Famas/M4 OMS [steam cs1.6] (TmFlMatrixwOw)

4.Noisfyic -4awp [steam cs1.6] (TmFlMatrixwOw)

5.siuka vs Suic1DelChanneL -3kf/IDF [steam cs1.6] (TmFlsiuzYxkABeZ)

6.Dau. de_inferno (AlexanderZ)

7.FO vs UnDeRlGround -4famas (FOF0)

8.FO -4Famas [steam cs1.6] (FOF0)

9.Ech0. 4headshot of deagle in de_inferno [steam cs1.6] (CyclopswOw)

10.Cyclops vs Adventure famas ace [steam cs1.6] (CyclopswOw)

11.Ech0. 3headshot4frag of deagle in de_nuke [steam cs1.6] (CyclopswOw)

--RaidCall
RC ID:251494

--注意: TmF不會接受對外合併

--注意2: 有外掛請通知團長或副團長,內部處理.
     一個團難免會有漏網之魚,就算有掛.
             不必小事化大多謝合作
最後 希望所有團員可以在TmF團內
玩得開開心心 和和氣氣 切勿走團

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

全國無名次既= =

小跳穿牆係咩黎架= =小跳就可以穿越幅牆= =?
回復 支持 反對

小跳穿牆應該係 跳一跳見到有人係牆後邊之後再穿 < 唔知係咪
回復 支持 反對

原來係咁............

我成日都用
回復 支持 反對

d2穿bot都好易,小跳成日用v_v。
回復 支持 反對

--對外聲明
2011.9.7: 在我們打mixmatch的隊伍中,我們一直堅持團規"人不犯我,我不犯人"的原則,以作為串人與不串人的條件.如果是隊伍自己先挑釁(例如一場比賽中無故挑釁對方)請不要怪本團口頭上或其他層面上的攻擊.隨著時間流逝,本人長大了,本團長大了.我們開始收歛我們的性格.我們希望盡量少生非,重拾良好的對外關係.同時亦希望部分隊伍亦可以收歛一些無聊又幼稚的行為.打CS,本來就係要打得開心.

2011.9.5: 再重申一點,私人恩怨請私人解決.希望狗仔們唔需要做小動作開新AC隱姓埋名以1個FS團員的身份代表全團.同埋,有證據就拎出黎.唔好開貼得堆文字廢嗡,實際上就係想招起人民力量,達到自己目標 - 反對FS

2011.8.2: 有人話樂古隻幻想之靈係我個團.其實佢係emo團,而且係頭號擦鞋仔.你睇落去條傻仔係讚緊我地,其實只不過係全部反話.因為佢既目的只係串FS.
回復 支持 反對

歌聲魅影都係掛團a.a?
e+先知"."
回復 支持 反對

sub sub sub sub

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
*風之刃* -10 5個月後先發現你推文-_-

查看全部評分

回復 支持 反對

23lv以上= =
我做不到