打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨] 連開至半夜:( 早d休息啦

軍事競賽 Fix 0,3 (1800無自爆).scx (117.68 KB, 下載次數: 38)

有入過佢場既人自己去對檔+睇觸發拉到最後會見到神奇既野
神奇既野只係適合小朋友:)  
呢次我冇入去cut圖算你好彩 小朋友唔應該玩咁多aoc
無知已經係一種罪

哦哦 有d好笑既野係入面 歡迎大家入去睇下
回復

有時有d舊map 樂古度搵唔到
then 我部機又得呢個檔 , ok 我作為一個好心人推下d舊map先
ok 我好多謝你話我知呢個map有bug
but 呢d正map 係樂古搵唔到正檔
呢個要同樂古反映番d野 樂古對戰ip 果度 寫左好多map but 都搵唔番個檔
ok 我認我冇睇清楚個mapd觸法 but呢個map又得一個
咁你開完post話呢個map有bug 咁我又冇理由去改番個bug = =一係叫樂古搵人改番佢
如果唔係呢d舊map就一世都唔洗玩得番lu 其實好可悲
有好多舊map都好好玩 但係都搵唔番原檔 有果d又驚係bug 難怪依排咁少人開場
真係唔掂 開完大把人貢入黎 即係表示丫 呢個問題需要去重視一下
咁呢個問題好易解決姐 一係搵番個原作者改 一係樂古開個group 改番佢 post番出黎囉
ok 咁我又依家唔開呢d正檔lu 咁樣又表示少左個好map於人世
我都好認同你無知係一種罪
but唔認同你 只適合小朋友 因為我個人認為你都算一個小朋友 入到去14 果時你講完句 個map有bug
then就彈左句 (成日入唔到)同步化錯誤 個人認為呢位人兄好似過分激進,好佩服呢位人兄識得咁整 o晒全場

ps:我果句連開到半夜 你又唔洗叫我早抖 有好多人番早工  下午sleep 我只係針對番d 得半夜打到機ga朋友而開場姐,佢地好慘ga ma 半夜先玩到 but 又少人開場wo...
ps 多一句 樂古真係重視番呢個bug map問題 咁少人開場 都係因為驚開錯map 尤其是呢d得一個檔ga bug map最怕
回復 支持 反對

回復 2# 八行書

你打什麼?= =
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

收皮la 目契
ygytyg 發表於 28-3-2010 16:16

文明人 有什麼不滿請說
回復 支持 反對

原來八行書哥哥係無姑ge...
等我仲誤會左你添=]
回復 支持 反對

wow 4樓吾夠人講要罵人 真強
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

哈哈 原來樂古開post 其他會員吾睇得?吾回得?
閣下只懂用粗俗用語,難道詞彙如此缺乏?還是閣下才是所謂的"小學雞"?
回復 支持 反對

哈哈 原來樂古開post 其他會員吾睇得?吾回得?
閣下只懂用粗俗用語,難道詞彙如此缺乏?還是閣下才是所謂的"小 ...
ericman 發表於 1-4-2010 21:30

佢係咁 仲要係成日 只識用粗口 你唔好以為我唔知你係邊個喔
回復 支持 反對