查看: 56890|回復: 148
打印 上一主題 下一主題
收起左側

赤魔刃shop放高達&天使&gm系列~[7月19更新]

伊gm套6件有頭&帽400蚊/4800點/4E
伊披600蚊/7200點/6億
蕾高達套4億5/500蚊/6000點
蕾gm套5件300蚊/3600點/3E
蕾天翼12000點/1000蚊/10億ED[己封4封]
雷高武9600點/800蚊/8億ED[己封4封]
雷高翼9600點/800蚊/8億ED[己封3封]
武翼一次過買1500蚊即可
蕾gm武3600點/300蚊hkd/3億ed[己封4封]
愛gm武3600點/300蚊hkd/3億ed[己封4封&全新]
雷gm武3600點/350蚊hkd/3億ed[己封4封]
伊天5防700蚊/8400點/7億[己封22344封]
伊天武700蚊/8400點/7億[己封1封]
雷天武600蚊/7200點/6億[己封4封]
愛天杖750蚊/9600gash/7億[己封4封]
愛天頭2億/天上1億5~高頭1億8/高上1億5
艾gm武4800點/400hkd/4億ed[全新]
愛天杖700蚊/8400點/7e[己封3封]
雷天翼800蚊/9600點/8億[己封1封]
雷皇冠400蚊/4800點/4億[己封2封]
雷天套5件400蚊/4800點/4e[己封33333封]
伊皇冠400蚊/4億/4800點[己封4封]
艾天皇冠700蚊/8000點/7億ed[己封3封]
艾天使翼1200蚊/12張1200點/12E[己封1封]
放艾高5防500蚊/6000gash[己封44444封]
艾高武900蚊/9億/10800點[己封4封]
艾高翼800蚊/8億/9600點[己封4封]
愛高5防500蚊/6000gash[己封24343封]
愛高武800蚊/8億/9600點[己封4封]
愛高翼900蚊/9億/10800點[己封4封]
伊高5防500蚊/6000gash[己封34443封]
伊高武900蚊/9億/10800點[己封4封]
伊高翼900蚊/9億/10800點[己封4封]
另放夢幻序號~每1組2500萬/200點+1000萬
以上既裝散裝亦可換點數/HKD~
另放ED每1億120蚊~現有20億
如有需要請加我本人MSN
panlai1994@hotmail.com
會定期更新
如HKD只限入數(HSBC)
入完數把收據影相send比我msn~我睇到就比貨
有意pm我/game加赤魔刃
藍字代表已放
回復

艾高達套8件[包武翼烏賊]
愛高達套5件
伊芙高達武
伊芙天使翼
蕾娜高達武
會長期更新
只限面交/入數/點數
有意pm我
回復 支持 反對

艾高達套8件[包武翼烏賊]
愛高達套5件
伊芙高達武
伊芙天使翼
蕾娜高達武
會長期更新
只限面交/入數/點數
有意pm我
回復 支持 反對

路過幫推~
回復 支持 反對

1個艾高達頭仲要2000點
膠價
回復 支持 反對

樓上玩野=0=?
幾時話單放
回復 支持 反對

我係路過的......
回復 支持 反對

我係Ss星淚
個時仲話放唔知艾高上/艾高頭要2000點= =
回復 支持 反對

你都識講之前
e家我唔單放囉==
回復 支持 反對

push..........................................................
回復 支持 反對