查看: 28653|回復: 344
打印 上一主題 下一主題
收起左側

復仇乂RevEnGe 收新血

本團重新招生:
1.本團不收走團,外掛,無品,小學雞,咀炮,搞分裂之人士
2.本團收新生準則: 技術較好            技術較差
                                無vent                  有vent
                                無mic                   有mic
                                無打團戰經驗    有打團戰經驗
3.本團收新生要先進行面試:
一場1on1面試. (考官為副團長)
目的:測試被考者的個人技術.
評分:槍法,聽聲,睇位.

參與本團團練.(考官為多位團友,)
目的:測試被考者的團隊合作能力(teamwork)和個人意識(sence).
評分:聽聲,走位.
註:以上考試皆有團長和多位團友做觀察者給予評分.

要升為正式團員:
1.必須留團至少一個月.
2.經常參與團練和與團有關之活動.
3.自動向團長或副團長提出申請.

要升為副團長:
1.必須留團至少三個月.
2.必須有多位副團長推薦.
3.技術好.
   有vent,mic.
   出席團mix,match,比賽表現良好.
   和團員相處和諧.
   得到團長的認同者.

申請入團
方法一:在本post留言並自行申請.
方法二:聯絡post2任何一位副團長.

本團成立之目的:
是為眾多的朋友給予聯絡的平台,增加朋友之間的互信,建立更深刻的友誼.
我們希望用我地的技術,和其他團進行比賽,match,mix等.促進技術交流和切磋,結交更多的朋友.
希望你們可成為我們的一分子....謝謝!!!
回復

本團有120個團友
本團平均有17人上線.
最高記錄為25人在假期上線.
上學天平均有10人.
本團團長為:         原名:                  留團(月計)   
RevlGunneR       槍之魔                    /
RevlSkyEnding   逆天之寒              1年4個月     
RevlsoSad         XxMiDnIgHtxX     10個月         
RevlsoNub         國寶級人物哇卡卡   9個月         
RevlsoBoring      emre                  8個月        
RevlHaCk           HaCk                  8個月        
RevlkeeB           keeXD                6個月
失望                                           11個月
碎月刀牙             你pk                   2個月
llCheaterAll         CheaterA            5個月
如對該貼有任何不滿,請在本主題留言聯絡本人.
回復 支持 反對

真係 evisulfai 好膠

我團上次想同佢團打團戰

我團派左個 尾名有chun 就話唔打.話佢太pr0 (即cheat)

但個chun 只玩過1鋪 果1鋪仲要係洗kd.

個名後未 有chun =罪?
回復 支持 反對

巫女係勁過他ge人都話cheat嫁啦^^
我之前都比他話唔小,成個團有差唔多1/3都比他話過@@
他自己味一樣有用過掛?係yahoo打[巫女娃娃] 個名香爆^^
他自己屈掛屈得多,個個都知^^ 他無晒說服力嫁啦^^ 開埋個evisu垃圾團 比我地炒16比4^^
funny...
回復 支持 反對

哇 一睇就知勁團啦 我要入呀XDD
回復 支持 反對

2張貼的??
回復 支持 反對

唔錯啦~~~
回復 支持 反對

本團有90個團友
本團平均有14人上線.
最高記錄為25人在假期上線.
上學天平均有10人.
本團副團長為:      原 ...
樂古戰士 發表於 28-4-2010 12:44

唔好踢爆我ok=_=?
回復 支持 反對

a_a 我想marylam 入番 我身請左入團
回復 支持 反對

a_a 我想marylam 入番 我身請左入團
alex3334 發表於 28-4-2010 21:25

我咪批左你入囉=_=
回復 支持 反對