查看: 8711|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[作戰技巧] 【教學】★倉庫火併守位+爆點教學 (只有圖片) ☆

大家好
又係我魚柳啦  今次只有圖片教學沒有影片只是因為我未學識用會影會影11
我會努力去搵教學嫁啦 希望有心人可以教一教小弟 希望我今次發呢個貼 可以令其他人都成了屍彈神人(冇咩可能--)  唔講咁多 開始啦

注意:紅色為人類守點地區
          藍色為屍的頂位地區
         黃色為用屍彈破點的地區(最有用都係呢個)因為黃色驚大家睇唔到 所以用左其他色
          GREEN為疾走破點的地區
守點1:
[img][/img]
這個是最多人守的地方 但事實係高手會好多方法都可以令人類死哂(一隻屍就得)
破點:
[img][/img]
這張圖就出現了3個屍彈破法 其實仲有一個比較直接+好用 因為D人比你彈左落泥都未必係你殺 所以以下的你如果成功了起碼能夠殺4個
[img][/img]

守點2:
[img][/img]
破點:
呢個地方有2個破法
1:等屍重生殺哂佢地
2:用上面張圖既黃色地方用屍彈破上去(一隻屍就得)

守點3:
[img][/img]
貨車有時都有人守 但係多屍既時間就死硬 但係得你一隻屍覺點算呢 就可以用下面既方法
破點:
[img][/img]
從GREEN的地方用疾走直接飛過去 當然要用得熟啦 用多幾次就得嫁啦
守點4:
[img][/img]
呢個從黃色的地區用屍彈一彈就上到了(有驗證過的)
破點:
1:[img][/img]
用送走飛上燈 之後再飛向守點(但是成功的機會較低)
2:用圖上的方法 這個方法的優點就係人類不會知你係邊到 但係缺點就係一失敗就冇屍彈==

守點5:
[img][/img]
呢個位冇咩人用 因為缺點太多 屍一多就死 仲要有人頂先上到 沒有甚麼破點方法可言

守點6:
[img][/img]

守點7:
[img][/img]

守點8:
[img][/img]

守點6 7 8 都只是盲點的守位 比屍發現就死硬 所以沒有破點可言

守點9:
[img][/img]
這個守點有陣都幾多人用嫁 搵幾個人卡住門口
呢個守點既破點只有一個 就係係門口放屍彈 入面D人一中左 門就會開到的

守點10:
[img][/img]
燈位好多人都識上 但係其實只要你一唔留心 就會比殺了
破點:
1 從窗口用連跳跳上去(用疾走飛上去都得)
2:用屍彈 好似圖上咁(已驗證可行)

守點11:
[img][/img]
講左咁耐 終於到水路啦
破點:
水路既破點一共有3個
1:係前面上
2:係後面上
3:[img][/img]
要2隻屍都識上燈位 仲要識穿上去 要搵到高手先得(當然 我係識上的)

守點12:
[img][/img]
破點:
呢到其實算係自殺 屍又上到泥 屍又會係戈到重生 但係 如果佢地頂左上天呢?!
唔緊要 都有方法
1: 通常D人頂左上水都會射D屍唔比佢地上 但係 用呢個方法就唔驚比人射殺
[img][/img]
這個破點係要隊友幫手的 都能上天

守點13:
[img][/img]
呢個其實都唔算守點 只是一個自殺位 所以不加以評論

講左咁耐
到最後一個守點啦 其實都唔算係咩守點 如果有屍上左天又見到你既話 你就殺硬啦
[img][/img]

哇 終於打哂啦 打左我成2個半鐘 呢個教學都算係咁啦 CTM點都送D樂點泥啦
好啦 去開PUB啦 再見啦大家
希望以後會出更多地圖的守點+破點比大家
我下次最大機會會出意大利
7月到應該出

評分

參與人數 3Bravo! +3 收起 理由
oscartsecn + 1
Nelson1234 + 1 精品文章
夢儿LOLz + 1 內容精彩:lol

查看全部評分

回復

唔錯.
但係我想講我全部都識- -''
回復 支持 反對

唔錯.
但係我想講我全部都識- -''
lemontea00 發表於 10-6-2010 09:08

教學就係比d唔識既人睇
回復 支持 反對

幾好幾好,不過有小小唔明
回復 支持 反對

雖然我都知,但系都多謝分享
回復 支持 反對

下次post在主版嘛
回復 支持 反對

多謝分享~
回復 支持 反對

如果多d人討論"破點"就好
回復 支持 反對