查看: 5983|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] 放2個ac~~ 主ac有Dio)

主ac:
角色名:丫晨乄

愛  62LV  銅神盾  63%  GWC裝  電鍊9  點腳鍊9  鎖技全開

弓  61LV     銀盾  53%  GWC裝  電鍊9  點腳鍊6

魔  62LV     金盾  60%  GWC裝  冰鍊9  點腳鍊8  鎖技開左條白魔   有魔珠裝

拉  75LV  金神盾  75%  GWC裝  點裝  電鍊9  暗鍊9  點腳鍊9  鎖技全開

來  61LV  銀花盾  66%  GWC裝  點裝  光鍊9  點腳鍊8  鎖技全開

羅  58LV     銀盾  63%  GWC裝  冰鍊9  暗鍊9  點腳鍊8

莉  43LV     銀盾  87%  GWC裝  點裝  愛鍊9  冰鍊7  點腳鍊8

真  52LV     金盾  82%   點裝   火鍊9 點腳鍊8

克  52LV     金盾  89%  點裝   暗鍊9  火鍊9  點腳鍊9 鎖技全開

妮  44LV     銀骨  63%  冰鍊6  1轉   有3轉金任

Dio 30LV    銅骨  0%    有點武

全人物總戰績  勝20808  敗8449  勝率71%

宜家物品為638/810

有黑龍.金龍  有龍裝飾  有改名卡~~

彩波:24380  水晶:22(= =) p點:67100   內有310 GC點

寵:火鳳 ,火炎龍 ,蜜祖莉 , 積克小丑, 鷹獸, TW bear~, 茹丁(有變裝卡) , 冰仙子

副ac:

角色名:残云

愛  62LV  銅神盾  66%  火鍊9  暗鍊8  點腳鍊6  有魔珠裝

弓  34LV     金骨  65%  一個鎖技

魔  42LV     金骨  68%  白魔一個鎖技

拉  63LV  銀花盾  62%  電鍊9  冰鍊8 點腳鍊6

來  61LV     金盾  68%  光鍊8 火鍊8 點腳鍊7

羅  37LV     銀盾  65%  

莉  21LV     銀骨  71%

真   41LV    銀盾  60%

克  32LV     銅盾  70%  點裝  3轉

妮  22LV     銀骨  53%  1轉

全人物總戰績  勝10531  敗5561  勝率65%

宜家物品為231/300

彩波:2423  水晶:15(= =) p點:25950   內有359 GC點

寵:火鳳 ,火炎龍 ,蜜祖莉 , 茹丁 , 冰仙子, 骷髏戰士

可改PW(比email)~   已升為BEANFUN AC~     主權比哂你管理=]

AC入數為佳~

有意者係度留msn  或者+ac本人 =]
回復

或可以加我msn詳談或睇圖:)
msn: gc_hunter@hotmail.com
加我時請講明收ac
回復 支持 反對

PUSH一下~
回復 支持 反對

PUSH一下~
回復 支持 反對

回復 支持 反對

我出700    印尼盾
夠唔夠先
回復 支持 反對

有意收的請加本人msm    =]
回復 支持 反對

我個格式係咪好簡潔易明呢? a__a"
回復 支持 反對

出600果個係你自己?仲有點解我見你d戰績同之前唔同既,我之前明明見銀花拉,第2日變左金神拉,真係莫名其妙
回復 支持 反對

我自己?!    笑了

我拉係hk ser已金神

莫名其妙似係你
回復 支持 反對