打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 咁樣改打唔打到國戰

我好同意呢位仁兄既話,加上我有隻amj有1s,比我強化左就變左4fly,我而家可以有更多s強化下tec。 ...
motaswecx 發表於 28-12-2010 19:33

致plk111:
0 str將str與tec的差距拉得太遠  另必殺低攻 持續時間極低
0 wlk令直線上升(起飛)速度下降 好像連上升高度也會變低
tgh對空不太重要...你是全能攻擊型 迴避神手? 否則還是把tgh拉高點吧

給plk111:發帖前 想一想

魔鬼之路 可能是由善意鋪出來的
回復 支持 反對

如果空機低tgh的話
後果係狂硬直
tgh空機係好重要的
如果你係64372764講的迴避神手
你0tgh都冇問題
回復 支持 反對

我回避算ok,不過tgh升到10會唔會有問題(都會唔會比人打到狂硬直,可唔可以比d最標準既能力值比我,fly我一定要40啦,之後tec都要20,tgh要10,咁樣有無問題
回復 支持 反對

我回避算ok,不過tgh升到10會唔會有問題(都會唔會比人打到狂硬直,可唔可以比d最標準既能力值比我,fly我一 ...
motaswecx 發表於 29-12-2010 12:13

火箭系武器某些火箭砲的彈頭可以比你的機體還大
被擊中了 硬直還好 tgh一低就直接掉下來 然後...大概被圍死?
tgh的多少? 不要0 5或以上吧... 我不玩空機的 不太清楚 試試問mahiru吧
你那個配置 應該沒問題吧?

你是紅國人麼?
回復 支持 反對

我係紅國人,不過我爆左fly之後可能連火箭炮都打唔中我+_+,不過都無可能,我tgh我都可以10到10
回復 支持 反對

我儲緊錢買數碼號,我要佢am
回復 支持 反對

回復 36# motaswecx
你最好想點改就點改,我地個個等住睇你部神空面世
回復 支持 反對

其實我覺得用捷達am已經好夠  同埋數碼都要唔小錢  (個hd唔係好得 = =)
回復 支持 反對

我係紅國人,不過我爆左fly之後可能連火箭炮都打唔中我+_+,不過都無可能,我tgh我都可以10到10 ...
motaswecx 發表於 29-12-2010 13:33

哦
回復 支持 反對

嘛~只是發表一下意見而已
大大們的話也是對
自已空不勁又開帖,衣家搞到比人狂罵tim XP
新手們認住這幾位大大la XD
只是發表一下個人意見,竟引到眾多大大上前評論
可見大大們還真有新新心

最後,新手們上去打比人秒請不要放棄,這是必經的

p.s.本人的格不錯,有咩格想問可問我 ( 光:早知目已空廢就不好開帖la)
本人的UC空一陣先帖(光:一定不會勁的
回復 支持 反對