查看: 8723|回復: 73
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[作戰技巧] 殭屍(攻略),(漏洞)問題會解答 會更新...by747719103 (數字兄)

介紹自己先~_~747719103 團paganus乂黑煞星

玩殭屍首先開波,記緊要留意雷達,當開波20秒後,雷達上面會有一點消失,(那就是人類感染變殭屍的位置)
殭屍復活,會自動開夜視儀,也就會有嗶嗶聲,記得聽聲,唔好掛住聽音樂
費事失驚無神彈條屍系面前啦

首先進入游戲預熱時要不間斷的切換刀和槍,同埋,記得要按下zxc等經常用的鍵盤制,
費事,比人圍比殭屍圍,按zxc沒啦啦疾死咗=口=

意大利遠端其實可以系下面抓,但問題系,通常人都系將畫面面向遠端,以致正系抓到牆,抓唔到上面的人
不妨試下將畫面面向遠端後面跳起抓

當人類記緊,要看清楚哪條殭屍是哪條殭屍殺
殭屍王玩殺到人類,哪條屍仔血量即是殭屍王的血量一半

殭屍2    用血性扣血1000
殭屍3    用血性扣血500
用之前記得要3思呀        

殭屍每死1次,血量會減一半,血量最低是1000
手榴彈可扣600~700血,丟不準當然是閣下嘅事..
2人玩,殭屍血量會是2000
3人玩,殭屍血量會是3000
6人玩,殭屍血量會是6000
如此類推

當2至10人,會有1條殭屍
11~20人,會有2條殭屍
20~32人,會有3條殭屍
記得留意人類射了殭屍幾多下,計算下個血量扣了幾多,

當見到殭屍渣住c炸,唔使驚佢~_~
渣住c炸系殺唔到人,轉翻手,都要0.5秒時間,所以,有莎拉刀,鎚仔就直接衝過去都唔使驚^_^
如何查知外掛名,好簡單,只要按錄影,按錄影後,便能查到外掛名,黑名單慢慢加 :lol

如何卡空中?打開你個打字程式,
個人稱拼音定格

bdcam 2011-04-02 14-51-06-082.png
bdcam 2011-04-02 14-50-55-457.png
按簡體微軟拼音,按實個dddddd,ttttttt可以卡你企嗰個位,
長時間咁做,會有機會彈出房內,繼而又可用另外1種方法

個人稱即斷線踢人
斷線踢人嘅原理系當你疾住咗,過1分鐘
CSO會自動彈你出房內,如果你系房主的話@@就可用權力踢走房內嘅人;P
(只用於踢外掛)

狗急跳原本是用來增加跳躍速度,以致可以跳得高d
但宜家用途大部分都用來增加速度避開殭屍
問題是,上到樓梯,會有部分時間漂在空中
破解方法只要上樓梯頂部分時按蹲下,即可解決飛起被殭屍殺機會,亦可破解被人彈飛遠機會

射屍頭部扣血極高,但難定屍,亦有一定機會扣血疾中那條殭屍,可以用血量蒙蔽殭屍電腦螢幕
射屍胸口扣血一般,亦難定屍,易射中
射屍腳部扣血極少,但容易定殭屍,易射中

20个射擊模塊分别系:
骨盤,2大腿,2小腿,2脚,3个脊背模块(上,中,下)
頸,頭,2肩,2上臂,2前臂和2手
不同的射擊模塊有不同的傷害值.擊中胸部比擊中手部会造成更多的傷害.
在身體同一部分的模塊会有同樣的傷害值,例如手,前臂和上臂就有同样的傷害值.
因此設計模塊普遍可以劃分为臂部,腿部,胸部,臀部和头部.頭部擁有最大的傷害,其次是臀部,胸部,腿部和手部.

機槍:勝   多彈                          敗     易飄

重狙:勝   定屍,扣大血             敗     要瞄得準

連狙:勝   定屍,扣大血              敗     換彈慢

步槍:勝   比機槍勝扣高血        敗     難汁雞

衝鋒:勝   游擊                           敗     扣血少

散彈:勝   彈屍                           敗     大多數唔夠彈

手槍:勝   主槍沒彈,輔助槍       敗     扣血少

順便問下,有沒人識拍片,我想拍技術片啊=口=
自己部機疾沒計啦..

有咩問題,儘管講
(關於殭屍先好問)=V=
本人做得可能有少少差...始終都唔系幾知有乜搞作...
純歲系希望大家玩得開心,
亦系因為想大家入paganus乂黑煞星個團@_@
回復

棠棠我好想你你團呀
回復 支持 反對

74771903我想問你點解知道咁多野呀
同埋仲要點解係咁介紹自己個團
仲有你幾時做左5星會員架
棠棠
回復 支持 反對

話咗==
32人,我沒記錯,應該系3條殭屍,每條殭屍一萬血
我唔系成日玩32人架..太疾....所以唔系幾清楚.. ...
zxc747719103 發表於 7-4-2011 17:33

係每隻10666血
回復 支持 反對

其實只要殺小屍有屍水(比其他屍殺時基本血量+到70%(原本50%)
+有子彈x1.5(做屍會加護甲+多1000血)
+係殺 ...
kenbbo7418 發表於 9-4-2011 09:53

講得岩^^
回復 支持 反對

D外掛加唔到黑名單 連狀態查詢都唔得
Nelson1234 發表於 9-4-2011 09:20

我系出房外加-.-
一系就有斷線踢人,踢咗個掛走
回復 支持 反對

32人有D屍仔1M血
說謊蛋糕 發表於 9-4-2011 09:08

其實只要殺小屍有屍水(比其他屍殺時基本血量+到70%(原本50%)
+有子彈x1.5(做屍會加護甲+多1000血)
+係殺果隻係魔王
就可以拎隻小屍有成萬血
回復 支持 反對

D外掛加唔到黑名單 連狀態查詢都唔得
回復 支持 反對

32人有D屍仔1M血
回復 支持 反對

話咗==
32人,我沒記錯,應該系3條殭屍,每條殭屍一萬血
我唔系成日玩32人架..太疾....所以唔系幾清楚.. ...
zxc747719103 發表於 7-4-2011 17:33

32人屍王得8000
回復 支持 反對