打印 上一主題 下一主題
收起左側

[物品] 請問 咩係 魔珠裝?? 邊到有得買??

關閉 [複製鏈接]
請問 咩係 魔珠裝??

d人話魔珠裝好勁

但係要好多錢先有

其實佢係咩泥架?

邊到有得買??

幫幫手 謝謝
回復

魔珠裝係定期推出ge
因為果段期間gc會出1d魔珠,要用書開ge
開左會有機會喇到果期ge裝備/其他野(如還原sp卡)
珠呢打任/vs都有得出
但係書就要用gash買
係商店入面會搵到
不過過左果段時間就會冇
下次再出果陣就會係第2套裝咁解
回復 支持 反對

比樓上快左42秒回覆TIM!!!

魔珠只會係指定日期推出比玩家抽魔珠, 但係抽之前就要先有魔珠珠子, 可以係打任或者打對戰隨機得到
魔珠有分 三個等級
封印的破舊魔珠20LV, 封印的高級魔珠40LV, 封印的最高級魔珠60LV
唔同等級既魔珠都有唔同武器選擇, 你可以因應你自己既等級或者喜歡既款式去抽

因為魔珠係傳說道具, 除左能力比同等既裝備高之外, 仲有4個附加屬性可以比你選擇...
正因為佢有咁既能力, 所以係要一定價錢去抽, 姐係要用點數去買指定日期推出既"解除魔珠封印卷", 可以係高城既訓練所買到, 有唔同數目選擇

同埋當你抽哂12件魔珠 佢就會額外附送兩樣裝備比你, 一樣係裝飾品 一樣係寵物 暫時係呢兩種
回復 支持 反對

魔珠裝係限時出!有時出新,也會出番之前嗰d
魔珠裝要抽,多數都用你幾百蚊架啦
有20lv,40lv,同60lv(多數裝左s級)
有4野比你加
買左魔珠卷之後再買珠尼抽,抽哂上面嗰12件野,就會自動彈左額外(面具同寵)

(ps.隻寵好勁架)
回復 支持 反對