樓主: `;:{P0CHi}﹡
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 膠千dis 真面目=) 已加新對話證據*

忍唔住講粗口啦?學你話係唔係好激氣呀?@@

你成日都話我 一切都係片面之詞咋,咁你食飯食到幾點關我叉事 ...
211835350 發表於 4-5-2011 07:08

你自己系到改備用email系我msn.. 仲加多條問題
點解你從來都吾正面覆下我 講你既野?
我覺得你都幾醒..改哂野 影張相就證明自己清白?
甘吾該你睇下我張相時間同埋條問題la
如果你冇加到問題..佢系吾會問我 保密問題架傻仔 =)
同埋順便講多句..備用email要打岩左佢先會送出=)
點解我email會岩?  好大可能系你改左做我email ><
回復 支持 反對

你自己系到改備用email系我msn.. 仲加多條問題
點解你從來都吾正面覆下我 講你既野?
我覺得你都幾醒..改 ...
`;:{P0CHi}﹡ 發表於 3-5-2011 23:21

請自己試一下轉你email做備用email既過程

證明左你同我用既方法係一樣,不過你簡單d,直接d,就無經過思考同分析其他可能性囉

先說明一下果幾幅圖係我睇完巴塞之後趕出黎既,質素未必如果位所謂女神咁精彩

不過先說明一下,呢張圖不是真的,唔好話我屈寶之啦,我只係想證明一樣野,有時間 什麼都可以趕出來

當然 時間過左成日,咩都可以既對話證據,圖片都可以整出黎.,再貼落去大家既可信性愈黎愈低

當然 你話占占個對話係假我都無所謂,始終msn紀錄可以改出黎,圖片可以做出黎

不過有d人自認知情接賊贓,我相信唔係我製造出黎架可?

---------------------------------------------------------------

http://lib.csghs.tp.edu.tw/OM/digicamera.htm
,(ps.其實香港好多時民事案件既電子相片,已經難以用作呈堂證供,當然唔係唔得,係有難度姐),
當然呢d無人樣認既forum同網頁圖片難度會比拍攝現實既高一點啦
數位照片可特效處理

我都係5點幾先知原來有呢d咁既野

真係訓先啦,慢慢數落去,我早d訓,聽日早d起身入ser玩陣再準備ue oral,無你咁得閒食飯食到朝早4點,再係樂古玩天光

你地鍾意日推夜推又好,我都唔想再理

星夢既事由3月中開始我已經心灰意冷,

包括你涉嫌爆我ac之後

re番占占,你睇下個post開唔夠一陣你地就即刻衝上黎讚好就知你地有無互傳消息啦(意唔意味夾口供就你知佢知,我唔知,係度既普通版友都唔知啦)

你講既野我貼左出黎,有無接賊贓 大家都有眼睇

亦都應該有能力分析到既,可?
----------------------------------------------

我話過,email唔係我手上 我唔知就係唔知

我無啦啦hold住成個月等你地開post插我就係動機呀?

而且我無能力亦都無方法可以爆到果隻ac番黎

而事主亦無係收左ac之後入面既野有任何損失

我亦都無意圖或者方法可以令佢入面既野有所損失

我講過,犯罪都要有動機,我動機係咩?

動機係同你係度嘈?我拎d時間去排兩部ipad2都回左你所謂果千五蚊啦

我講過,

如果事主入面既裝備或者帳號無故被盜去,在官方交待清晰既資料下證明係我做既話 到時,我會負全責

若果證實係事主無中生有,或者自導自演既話我會追究責任

呢個係我作出既承諾,你唔信就罷就

我要交待既都交待完啦

anyway goodbye-.-

ps.寶之你識我咁耐都應該知我平時玩果陣講野都係為求氣氛而乜都亂up一餐

純粹希望打破平時企係台地之間既dead air同掛機所帶來的無聊,

等我地唔洗望住個mon係度好似等運到咁

但今次我真係好認真同你講呢個帳號如果被盜的話既責任問題

今次你認真問,我就認真答,你平時玩玩下既氣氛 我答野就玩玩下

-----------------------------------------------------------------------------------------

係度先預祝鐵盒可以係今日既會考中文聆聽同綜合能力奪佳績
回復 支持 反對

~___~真係唔熟唔食
回復 支持 反對

回復 102# 211835350

其實有冇必要夾口供' = =爆ac o既又唔係我地,,
重點係你衣家係咁扯開話題'' 一直都講緊你昆寶知同小願 ac同錢...
你扯咩開話題呢''??
回復 支持 反對

96>> " 都話角pw我就無啦 "
無的話又話 :  齊角密 ,e-mail ,無死經,向性, ???
唔齊野唔值錢...
我之前收個ac話雙機晶,點知得1粒機晶,d人賣野都唔誠實...
回復 支持 反對

我路過都忍吾住入尼留幾句啦  咩世界ah依家??
賣野就賣野啦 人地就曬1千幾百 你就坐享其成甘
吾好話你幫人出口氣跟住屈番寶寶?
依家系你冇角密比人 系你做賣家既責任
你放得隻ac出尼賣 就吾該有責任感d啦
洗人地話你拖2日都吾比?
跟住就拎曬d野出尼講
人地都系要角密 要ac姐 你收左人錢就吾該搞點佢拉
冇齊角密就吾好話自己齊 比假信息人又系咩一回事呢?
要搞到人地出尼po曬野 跟住又要大條道理話寶之錯 系佢涉嫌爆你  
真真假假甘
又話寶之改圖又改email
你系甘有誠信 當初洗乜拖人地角密吾比 cde又吾解甘
盲既都覺得系你有問題先囉  
人地1千幾百吾系錢??? 系到要同人講恩講怨
人地要角密 吾系浪費時間同你爭論誰對誰錯
當初一早比曬資料人咪冇事  
你依家話冇依樣冇果樣  仲可以話自己好清白咩???
你自己走個空位比人入尼講  仲好意思大條道理?翻炒第件事?屈番人轉頭?
有咩3口6面面對佢囉
回復 支持 反對

回復  211835350

柒夠未.. ? 一開波樑爆人ac根本冇人知...佢爆完走尼同我地講 ??我地可以點 ??
一 ...
jimjim3210 發表於 4-5-2011 06:15

你好強呀 爆人ac 你仲咁多野講
你認自己幫樑啦 (姐係你都有份分東西啦)
你知道係昀昀d裝就應該比番人啦 咁樣你都接 証明你自己都有份爆啦
仲要話人屈你爆AChttp://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4148727&extra=page%3D1
明明自己就有做
做咩朋友呀 人家當你地是朋友 你們就爆人AC?  
你地仲要恐嚇我 來我學校找我^ ^
仲要用我真名開AC 屈人 罵人~
當我唔知道係你地?
我沒有怕過~
你們這樣做
真是影響哂香港人的形象和人格!!!!!
回復 支持 反對

小人無朋
回復 支持 反對

膠千哩個http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D3 <哩個post係你打嫁可~你個post就話(135 男人族聖靈  齊角密 ,e-mail ,無死經,向性, )但係點解交易左之後你先話唔齊野呢?咁你係唔係有欺騙ge成份呢?你比人爆左出黎之後就拎第2件事出黎同人對抗?如果你係睇唔過眼ge你可以自己開過第2個post講出黎比人地知..你而家用另1件事躲開你要面對ge事會唔會好冇謂呢?你而家放ac交唔齊野但你個post就話齊野咁你係唔係有欺騙成份係入面呢?
昀昀件事每個人都有唔同ge講法唔知邊個真邊個假..真相只有爆ac果個人知..所以我一直都冇理過哩件事之後都唔會理~你係有證據可以幫昀昀手比大家知道真相..而唔係係度得自己ge一面之詞..你咁樣只不過係係度白講.
回復 支持 反對

你好強呀 爆人ac 你仲咁多野講
你認自己幫樑啦 (姐係你都有份分東西啦)
你知道係昀昀d裝就應該比番人啦  ...
戀楓×成° 發表於 4-5-2011 17:32

雨夜成 你系咪有妄想症阿?
我吾當昀昀系朋友我就吾會同樑講叫佢吾好爆ac..個名會臭哂la
同埋 咩用你真名開ac 屈人 罵人.. 我地仲系朋友個陣 隻ac已經系台地掛更架拉wo
你有妄想症睇醫生拉好心你. 而家你自己樣柒比人恐嚇 去你學校搵你 關鳩我地事?
你自己得罪人乜都賴哂系我地身上.. 你老母la
好撚得閒接你放學阿?  你邊位阿? 我要哂時間去找你? 你唸多左一定=)
回復 支持 反對