樓主: `;:{P0CHi}﹡
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 膠千dis 真面目=) 已加新對話證據*

唔見左個主角回post啦..係咪衰呢~
回復 支持 反對

angelalove 發表於 4-5-2011 23:04

爆ac單野個女主角都潛左水拉~剩系識派兵出泥嘈~ d兵又唔系話特別好口才~ 搵都搵d醒d架拉唔該~

有腦小小既都睇得出唔關寶之事拉-.- 仲要d兵系識左咁耐~都知寶之份人幾抵得唸~我唔能講其他~寶之有咁多人ac..點解要簡爆埋d垃圾筒先-.-

即系佢地班兵未拍過拖而家有女被鬼迷我地唔怪佢~

但系唔好屈我地先得架..佢地d ac成日比人爆就小事je~ 但系我地個名比佢地屈就事大lo~
回復 支持 反對

angelalove 發表於 4-5-2011 23:04

因為我開左新post ^^
回復 支持 反對

成班都有病..
特別系有妄想症個個雨夜成=)
回復 支持 反對

算吧你 如果你冇做過 講咁鬼多野做咩~
笑隻AC 唔係你地開? 你地一上就開 仲話唔係 臭死
心照啦你ZZ ...
戀楓×成° 發表於 4-5-2011 22:02

言下之意..一齊上星夢就代表系我地開?
星夢11點半維護完..我同其他玩家同一時間上星夢
系咪代表我開哂d ac出黎?
用腦拉小朋友.ja系吾系我想話你..事實就真系吾系我地
你自己得罪左邊個都吾知.. 令到人地要開ac罵你又接你放學甘
我唸你以後都要小心d la.. 吾系死左都吾知咩事=,=
回復 支持 反對

呢個post唔係比佢趺呀嘛?????

回主題: 膠dis真係金翅_ _鳥~
;P
回復 支持 反對

死昆狗冰伶仲可以係星夢到大大聲咁吠
回復 支持 反對