樓主: `;:{P0CHi}﹡
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 膠千dis 真面目=) 已加新對話證據*

做人做到LI條友咁,連FD都呃
真係死左去好過=.=

撐~~~寶芝@@
回復 支持 反對

梗係無問題 請參閱過往絕大多數此類別的案例

我睇呢類case唔會比你小 ...
211835350 發表於 3-5-2011 19:27

那好吧 , 至少大家都清楚你是一個怎樣的人
在此 祝你好運 ^^
回復 支持 反對

樓主去差館告佢 :lol膠千 傻的嗎
回復 支持 反對

條例我都係搵出黎
如果你覺得真係無問題既 , 請繼續 ^^

你告得我入咩? 即管來吧,收ac者無因呢件事 ...
愛玩樂 發表於 3-5-2011 11:25

議事論事
我只係根據法例作出反駁
回復 支持 反對

梗係無問題 請參閱過往絕大多數此類別的案例

我睇呢類case唔會比你小 ...
211835350 發表於 3-5-2011 19:27

你都幾叻叻下掛喎... 咁賤格既你..?
   你老母係唔係隻狗黎架? 生你出黎都係狗黎既?
回復 支持 反對

此條例於此案並不適用,所有網絡罪行絕大多數都依不誠實使用電腦條例

請參閱不誠實取用電腦條例
有犯罪 ...
211835350 發表於 3-5-2011 19:22

膠千哥哥你而家仲大條道理?
你話email吾系你手上.. 邊個會信? 你點講都得架拉=)
有email同email pw 已經可以查哂ac 所有既pw =)
吾信既你可以比任何一個ac既 email同email pw 比我試下
我吾知你點解死都吾肯比齊角密比我改email.. 又吾解cde
你中意點咪點嚕=) 角密我預左你吾會比番我,, 我post左 證據 你就咪甘撚多野講
回復 支持 反對

你話email吾系你手上.. 邊個會信? 你點講都得架拉=)
有email同email pw 已經 ...
`;:{P0CHi}﹡ 發表於 3-5-2011 11:36

o sor cde你無問我/我無留意,我依家呢樣有能力解比你,sor
我都唔記得左,我合ser之後入點都好小用cde

更新:cde已解,之前入點卡改左用mycard,無左件事,呢樣野係我既錯,已解
回復 支持 反對

回復 24# 211835350

很好....你會唔會覺得自己好有問題= =
回復 支持 反對

有email同email pw 已經 ...
`;:{P0CHi}﹡ 發表於 3-5-2011 11:36

係有效而且足夠既證據就唔洗當初報完警依家post啦,報左警大半個月了吧?!
當初有個人用sms恐嚇我,我果時好驚
到底警方接唔接納或者認為呢度足唔足夠證據去控告我,心知肚明吧

我無能力去將你既acc拎番黎,就與我無關吧
回復 支持 反對

回復  211835350

很好....你會唔會覺得自己好有問題= =
jimjim3210 發表於 3-5-2011 11:42

你地同寶之當初爆昀昀ac就唔覺得自己好有問題?
你當然可以話唔關你事,樑佢進行緊爆人ac果陣你地知情
全部我有cap低晒星夢既圖,msn紀錄

你地一味淨係話件事過左幾耐,爆完人ac過得耐就無野呀?

我如果係人格有問題 你地就係賤格
你地要post既話我一早可以玩場大龍鳳
回復 支持 反對