查看: 2626|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] [專業.極速]代衝等.刷圖服務

關閉 [複製鏈接]
本人SS裝.9千8攻

刷圖價目表:                                                                             
王者征服(7場)               20蚊/200I-GASH                         一場10分鐘左右
王者貝樂(12場)             20蚊/200I-GASH                         一場4分鐘左右
70lv上地圖王者(6~8場)  20蚊/200I-GASH
桑寵製作書1張               50蚊/500GASH/600I-GASH
卡查寵製作書1張            40蚊/400I-GASH
客戶自定地圖                 回帖出價

衝等價目表(需入帳):
1lv升至70lv(需3日)       80蚊/800I-gash
1lv升至50lv(1日)          40蚊/400I-gash
客戶自定等級                 回帖出價

1.如在升等其間中ac被撞入.將不會繼續升等及發回金錢/點數
2.先錢/點後升

有意回帖.

代做名單喺#4
回復

1lv升至50lv(1日)  外加幫忙4轉=I-gash??
回復 支持 反對

400+200I-GASH
回復 支持 反對

代升等/打圖名單
yan0820                          升等                       1000I-GASH(已收)
回復 支持 反對

我ac bf在 介意嗎?
(1位2x 3樂 一位1x 2莓<----倆位也是1lv升至50lv(1日)  外加幫忙4轉
回復 支持 反對

我ac bf在 介意嗎?
(1位2x 3樂 一位1x 2莓
yan0820 發表於 28-6-2011 15:56

唔介意.最緊要喺升升下唔好有人撞ac
confirm下.
兩隻升到50lv
一個4轉.(見你第一位客人.送多個4轉比你.姐係+埋2個)
一個3轉(魔師.10蚊)

合共1100I-GASH/110HKD
回復 支持 反對

姐係莓3+10蚊 但係最後係莓4?
(1100點買架?<---好久沒買
回復 支持 反對

姐係莓3+10蚊 但係最後係莓4?
(1100點買架?
yan0820 發表於 28-6-2011 16:07

無錯.50lv4轉
你去7-11叫佢比張800+200既I-GASH比你就得(平多10蚊比你)
回復 支持 反對

好~我e家去買
買完pm你所有資料~
回復 支持 反對

好~我e家去買
買完pm你所有資料~
yan0820 發表於 28-6-2011 16:12

好.
回復 支持 反對