打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] CB 的 GAL GAME?

回復 19# NGLEO

重尼?!我受唔住
回復 支持 反對

回復 21# drgon123

係咩接受唔到!?
回復 支持 反對

回復 22# NGLEO

有咩接受唔到自己知@ @
回復 支持 反對

.......唔知
回復 支持 反對

真係接受唔到. . .
樓主 你出咩都好 千其唔好出蒼蘭plz!
真係會忍唔住仇殺你. . . .
(泳裝蒼蘭醬點解比人話產廢呀! 明明很好用
回復 支持 反對

回復 25# 噬神

那就快來殺拙者吧,全攻略加速立案!要被神兄下手秒殺快!
回復 支持 反對

回復 26# NGLEO

點解一定要限係機娘@ @?
    (明知故問)
回復 支持 反對

回復 27# drgon123

不,小虎篇實際正在立案.....
回復 支持 反對

一般章---リリ.莉莉篇(覺醒只會係神器在手,不用另外攻略)(攻略條件:開始攻略可能
6結局
守りたい物かあるの?
1-(壞結局)BE...戰爭終段,莉莉的神器因為失控亂發...破壞了自已想要守護,就連自已新的精神支柱,你,也親手一擊破壞了...就此,莉莉就出現精神病,儘管混沌解決了,心裡的傷口也不會消失吧
2-(壞結局)BE...莉莉想守護的物品,就係那一群人..她的家族,混沌當然要來一場要脅,但..莉莉沒法在愛人和家族作取捨,因此,取起神器,「over...fire」「最大火力!set on!」「再見了..親愛的...在銀河的盡頭見吧」
3-(一般結局)NE...戰爭完結了...部隊都解散了...,只係,沒講出口...2個白痴係散別會也沒告白,眾人也只好笑「兩個傻瓜」,以後,就不再見了
4-(一般結局)NE...「不可以...的...莉莉」「有甚麼問題,我唔係醉先跟你做的」「總..之..唔...啊!!」「太舒服出不聲嗎?」...H的聲音,係你的房間不停的發出,不過,只係一個夢罷了,4日後「嗚...嗚,可可她居然...居然下我藥...還...還和親愛的...做了那些事」,你則係床上....就死的一個樣子,但總算有個開始...吧?
5-(好結局)GE...最後宇宙戰,「就係我死!都要帶走你的靈魂!更何況現在未死!部隊散開!」(小數的事件戰鬥(半自動))失去副隊長(馬娘)的傷痛還在大家的心中,作為前線軍師的你,為了報仇,就此,展開一場死鬥!「這個...就係...你們的力量....嗎」「不...這個!係愛的力量!莉莉!」「!?!?」「我!愛!你!」
6-(完美結局)PE...「那...那個...親愛的...我剪了頭髮...不知如何呢...」「很好啊...不過,點解?」「因為你..」「!?!?」「因為...我想同親愛的結婚啊!」「不...不關這個事吧」奇怪...眼邊...好熱...聲音...都沙啞了...「親愛的...做甚麼哭了」『拍』心中想講的講不出,但這一刻,緊抱著就好了
回復 支持 反對

回復 29# NGLEO

我想問,個主角係唔係玩家- -'
回復 支持 反對