打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創影片] End"0f..City 末日死城 [2] ㊣震撼九月㊣ 震撼推出!!!!!!

我覺得用英文比較有時有D指令行動呀 用MOVE MOVE 呀好D
唔好系甘SHIT有好多其他英文例如 god damn dman i ...
3Q123 發表於 1-9-2011 18:36

因為我唔想另外搵語音--
so直接搵人配 而且都想自己香港人配黎試下lo

至於劇情方邊,因為果到如果講多左野 姐係e林拿 又叫個士兵唔好死
又拖拖拉拉  咁就好怪  因為佢地明明比班屍追住~
回復 支持 反對

因為我唔想另外搵語音--
so直接搵人配 而且都想自己香港人配黎試下lo

至於劇情方邊,因為果到如果講 ...
o千千o 發表於 1-9-2011 18:39

1.我唔系話廣東話唔好 只是咩國家既部隊用指令都系用英文OR手語 E.G . gogogo move move
同軍人好少講SHIT =.=|||比較多見用damn
2.唔系拖拖拉拉呢個問題 個士兵去死左=.=|||
佢炸完正常應該會望往D火花話
伊林娜:我系唔會忘記一個為左我地犠生既好同伴!
士兵:隊長我地都系唔好太難過我地都系盡快去一個安全既地方吧。
我意思唔系個士兵未死
伊林娜系到叫佢唔好死呀之類
因為身為一個軍人為同伴而犠生系一種光榮
回復 支持 反對

配音+返小小感情就得,好似柯林殺妹妹個場把聲可以sad返d
期待你下一作
回復 支持 反對

唔系拖拖拉拉呢個問題 個士兵去死左=.=|||
佢炸完正常應該會望往D火花話
伊林娜:我系唔會忘記一個為左我 ...
3Q123 發表於 1-9-2011 18:53

明白 下次我會改進下對白問題
如果你有興趣 希望你可以擔任 編輯對白
回復 支持 反對

我的樓下
回復 支持 反對

效果方面唔洗多講 是完美      最尾留下的伏線也不錯。(我可以參加3 的拍攝活動? ...
kissopen222 發表於 1-9-2011 14:26

輝仔參加搞到我都想再入返黎參加
回復 支持 反對

勁好睇
回復 支持 反對

身為HEG一份子既我,居然一場都冇拍過==
呢一集已經改進左好多,非常似真實的戲,不過配迫有待改進...
開頭果個HEG ICON我覺得好好,不過+D原創會好D。
點都好,我覺得真係好少人會拍得咁好。
因為味必個個咁認真,同有呢種熱情,同埋好難管住咁多人~
話時話喇千千,可唔可以+我MSN,我有劇本
回復 支持 反對

回復 支持 反對

身為HEG一份子既我,居然一場都冇拍過==
呢一集已經改進左好多,非常似真實的戲,不過配迫有待改進...
開頭果 ...
埃墳仔是也 發表於 1-9-2011 20:44

OK 你加我msn sd比我
回復 支持 反對