查看: 20115|回復: 272
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[作戰技巧] 打響尾蛇boss最偒的位和守位和新槍(火箭筒)和m95分析和心得

今次是小弟第一次發功略,多謝支持
---------------------------------------
唔是講笑,唔是我淫,真是打佢jj個位最傷!
之前團友說,我都唔信,但我試後,是真的
把新槍打其他部位扣200到
打jj個部就500到
(經過團友係"帥卍KIT"證明)
今次gm好淫,set jj個位最傷,教壞細路
ps:把新槍打boss先勁,其他地方最好不用
---------------------------------------------
多謝102樓的意見,以下是一些後加information

fhl0123:

今日買左新槍,要打中大佬要害要一d技術,不過打得中一定勁過m95,
(個人經驗:m95最高450下,新火炮最高522)
新槍唔開鏡無咩用,開鏡就方便好多,
入重點la,
就係要瞄高d(同埋等正面),普通槍係瞄男人最痛,不過新火炮要瞄大約眼既位置先得,
一開始我瞄男人最痛,爆炸係會出現向腳既,(姐係追蹤左對腳)
去到瞄大約眼既位置,先會出現大約4xx既加錢,
個人最高既5字頭都係大約瞄眼既位置對下

對fh10123提公超有用information,心感多謝!!^.^
-----------------------------------------------------------
lovovol:
  我覺得應該因為果度接近上身機體同下身機體O既接駁位掛(我FD講XD

這句有待驗證
-----------------------------------------------------------
新場打boss時的神位:

.........

這個位是好神,打boss時好正
----------------------------------------------
新槍用處:

新槍外型:

戰神備彈:1/10

放大鏡:

一粒子彈是賣200蚊:

換彈的情況:

兩粒彈ko秦坦.勁!!!!!

打jj個位是最傷的

但打左or右d就....

其他位:

打c圖:

大亂戰:

打bot:

斧bug 打bot:

------------------------------------------
把新槍玩新場好正.兩粒彈ko秦坦,個任好易做
打boss佢都好正,高攻
打小怪就最好唔好用佢,子彈都貴過你拿到的錢
但打野不能穿牆,打完一彈又要上彈,價錢和子彈錢都好貴
有時我都想按g, 用蛇機
ps:把野玩c就唔好了,*多彈到*!
玩機甲都可以try下
把新槍玩戰神正到爆的地方是我自動追蹤功能,你打出的彈
的去路沒有阻物就能自動追蹤怪物,很勁啊!

--------------------------------------------
m95:

100一彈

打boss要害圖:

大亂戰:

蛇機2-4下打死一隻*太*坦

打bot:

斧bug 打bot :

--------------------------------------------
問題解答區:
回復 32# lovolovol

因為gm好淫,說笑,可能個模型for新boss個頭在那個位
回復 26# ◇天乂地◆: 把野打王同蛇基打王邊把勁d

看你打咩場,新場就新槍,因為把新槍是遲一會先打中目標,新場的王沒有太大的movement(又英又中.壞習慣),而蛇機沒有以上的壞處,但傷害小點,價錢便宜點! 新槍在近日用來show off!

回復 197# chaungaiwazx

你打左面,左面沒有人.右面有人,自動打右面那個

以上是本人意見.
附上我勇敢的相片:

test時的過程

評分

參與人數 12樂點 +10 Bravo! +11 收起 理由
AKB渡辺麻友 + 1 內容精彩`
siumolkz + 1 內容精彩~!
babz + 1 今次更新GM好淫
冰卍輪卐丸 + 1 精品文章
m88 -5 但禁止使用hide功能,抱歉。

查看全部評分

回復

skull-5打boss勁唔勁
回復 支持 反對

機械人會有雞雞嗎-.-?
回復 支持 反對

團友係"帥卍KIT" 改反啦
教壞細路個度笑鳥~~
回復 支持 反對

佢冇嫁=.=
你搵個機器人之後睇下佢有冇啦
不過真係好傷
回復 支持 反對

其實應該係因為佢私人部位個位接近人高度既頭掛
回復 支持 反對

隻野真係唔知打咩位好==
回復 支持 反對

以持續傷害黎講 貝西仍然係最強 平均1下有5X-1XX不等
以火箭炮一彈射擊下體約美金$500而言
貝西24發彈最少可以增加1200(以每下攻擊美金$50計算)
回復 支持 反對

機械雞雞@_@" WOW
回復 支持 反對

我想請問吓把野一共有幾多粒彈(已上夾彈+後備彈)?
回復 支持 反對