查看: 9096|回復: 48
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 老子實在忍唔住 去圖睇字

關閉 [複製鏈接]

佢做左咩

證明佢有冇做
回復

你po咁小對話上去   吾該你po曬所有對話
吾好講自己岩既  吾岩既收收埋埋拉 淆底驚比人知真相阿?
成個小學雞咁...系到丟架   又要型又要威  又都吾帶頭盔  系到扮狗笑
你話ZR垃圾D對話呢  點解吾PO埋上離阿 !!! PO咁小你博咩  博人可憐你阿!
回復 支持 反對

你po咁小對話上去   吾該你po曬所有對話
吾好講自己岩既  吾岩既收收埋埋拉 淆底驚比人知真相阿?
成個小學 ...
dollynardo 發表於 21-11-2011 19:54

你咁大反應既?
聽講你搵交嘈先囉
側撞我跟手fk我 跟住重要出言不遜
我重要比面你?
重有~話你垃圾 冇話過任何團體
想屈人就比D證據
e家你撞又撞左
暗認你又認埋
咁你重抵賴D咩?
回復 支持 反對

你話zr係垃圾 唔該請澄清 = ="
回復 支持 反對

受到警告 5#
其實講真玩車Game撞到講聲sorry咪得lol 洗唔洗搞到咁大單野出黎又開post    唉  有d咩事自己私底下搞掂佢喇...

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
NuclearAsh核灰 + 2 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

ZR垃圾喔....呵呵!!!!
回復 支持 反對

你咁大反應既?
聽講你搵交嘈先囉
側撞我跟手fk我 跟住重要出言不遜
我重要比面你?
重有~話你垃圾 冇話過 ...
【闇影】 發表於 22-11-2011 16:49

尋晚吾知邊個做賣國狗呢 同班鬼佬一齊話zr昆狗車隊同垃圾呢 人地鬼佬話zr昆狗車隊   你隻賣國狗仲系到幸災樂禍   都吾知你全家系咪賣國離搵三餐 有邊個殺左人會認架
     系你喱種小弟弟先咁白痴  只會po自己覺岩既上去 吾岩既收收埋埋  睇你做人都冇前途架拉 對你喱種賣國狗講說話洗咩客氣   自己冇料到要靠人地幫你出頭   你以為自己
     系狗哥阿 不過我知你系  賣國狗哥  得閒用下自己個腦諗野拉   要屈都吾洗屈你喱絛廢柴拉   你有資格踩人地車隊垃圾咩  睇下你部車同埋你副裝備先好講野拉  求期搵個
     人同你玩  你食硬塵阿!  傻仔
回復 支持 反對

你話zr係垃圾 唔該請澄清 = ="
KaiWeNG 發表於 22-11-2011 09:43

重申一次
e d 私人恩怨唔關車隊事 我公司好分明既
本人亦冇講關於ZR既任何野 係咁多

你既已轉手帳號 MRKai ____
側滑撞人重要爆粗,跟住重要叫我say sorry ?
定係條友有心係度搞事?
佢話咩跳起就唔會撞?佢唔跳?我順線行車
佢側滑後逆線撞我,重要我道歉?
MRKai ______ 現時持有者, 唔該節省少少
回復 支持 反對

重申一次
e d 私人恩怨唔關車隊事 我公司好分明既
本人亦冇講關於ZR既任何野 係咁多

你既已轉手帳號 MR ...
【闇影】 發表於 22-11-2011 23:21

換左你身上哥幾套廢柴裝先拉   ^_^吾同你喱D小朋友計較
回復 支持 反對

換左你身上哥幾套廢柴裝先拉   ^_^吾同你喱D小朋友計較
dollynardo 發表於 22-11-2011 17:02

真係愚不可及
開post目的明顯就唔係要黎比你作出回應

唔該大家黎評下理
佢話放段片上黎搞大
片呢? 定係改緊段野?
定係衰左唔夠膽放?
用下個腦都知
佢放上黎既話,所有內容公開
到時唔知邊個比人圍堵呢可
做野就唔該成熟少少,唔好得把口
封哂你後路架喇 ~ 重想搞野?
回復 支持 反對