查看: 3873|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] bazaar!

本日的bazaar要來了!
拙者打算把全部材料放送!超低價!
強化品1個由100uc-2000uc!強化補元10%500uc!
3格品以原價的1.5外售!機體核心以原價0.8外售!

大家!都來講會買賣甚麼吧!
回復

以下是我覺得可以賣得貴既商品,()內為從入手難度估計可賣出的價錢
----------------------------------------------------
彩晶(2~2.5k一粒)
--
3s Ballistic launcher (RPG,炮機最強main飛彈,50k~70k)
--
3s Ballista shooter (大弓,覺空愛用武器之一,30~50k)
--
Beam shooter (光弓改,現行最強無課金武器,0s 3~5萬、1s 7~10萬、2s 25萬以上 3s 70萬以上)
--
Eight vulcan mod (8巴改,chibi war限定品,50k~200k)
--
Blast magnet gun mod (chibi war限定品,50k~200k)
--
2~3s 60 cost Bazooker (跳陸最強武器之一,2s 30k,3s 80k)(3s未確認存不存在)
--
各類mod parts (大樹BD15000以上、骨人BD15k以上 、狼人BD 15k以上、大水壩BD 2k以上、大水壩BS視乎slot數10k~50k)
--
RO cube (未確定今次賣唔賣得,150k以上)
回復 支持 反對

回復 2# 紅已小

你係咪白痴,唔好亂吹大個價啦傻仔,邊有咁貴呀!
回復 支持 反對

係,我係白痴

你唔駛信我,即管set平D比我入貨啦
回復 支持 反對

我送比fd都唔sell
回復 支持 反對

回復  紅已小

你係咪白痴,唔好亂吹大個價啦傻仔,邊有咁貴呀!
CTWO 發表於 10-12-2011 15:42

白痴仔?
你知唔知E家國服D價多數都係跟日服
而小紅D價同目前日服D價差唔夠10K
如果你係覺得咁樣叫貴
咁你隨便SET平D
我實同你入貨
PS:10K=1萬
回復 支持 反對

我覺得小紅出的價算平了sosad
回復 支持 反對

大收入!開店2小時270000!
回復 支持 反對

因為RPG同3s大箭同彩晶依D UC蛋有得抽,所以set得平D
不過RPG似乎國服無咩人識貨,出面又真係跌到10k以下一把3S (逃

依家炒價parts而言會係初期的那些+2能力有slot的AC和迷你空女/莉莉等

現時賣左400k UC貨
但仍然唔夠錢買beam shooter mod改
回復 支持 反對

苦戰一輪後終於買到

仲有60萬UC剩
回復 支持 反對