查看: 5399|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] 賣齊全人物數值s以上高級全頂職,武轉帳號

角色名:
Diaゞ香草

小愛 66LV 攻7100防4997血4084  s-
小樂 76LV 攻10506防7697血6633  ss
小莓 75LV 攻10360防7066血6204  ss
拉斯 75LV 攻10133防5903血5726  ss
萊恩 70LV 攻8030防4795血4339  s
羅納 64LV 攻8055防4509血3612  s-
愛咪 73LV 攻7982防5184血4679  s
傑恩 64LV 攻6883防5362血4547  s-
賽格 70LV 攻7503防5607血4735  s
馬林 76LV 攻9653防6138血4916  s+
迪奧 75LV 攻8280防8163血5764  ss
傑洛 72LV 攻6673防5740血4615  s
蕾    80LV 攻9403防7367血6560  ss
蕾,小樂,小愛,拉斯,迪奧,賽格,瑪琳,愛咪有+9點鍊 機長2套 光神3套 70魔珠1套 sp卷101張 造型捲26張 寵物多隻 王寵都有,28個高級強化書,97個魔珠卷,13個高級練金書,兩個開技能鎖匙(大部份人物有開鎖技)小樂有4件70等魔珠飾品 小莓有2件60等魔珠飾品 拉斯有4件60等魔珠飾品 蕾有4件70等1件80等魔珠飾品,80等魔珠武,20LV魔珠造型 小莓有多1把上流杖 蕾有上流武器,有已絕版路西法戒指
有意add:fai19880222@hotmail.com 出價 HKD800-900左右,齊資料,可銀行轉帳,可面交
回復

我想收你個ac你on下game!!
回復 支持 反對

好呀!我地約番個時間online=]你add我msn呀!
回復 支持 反對

聽朝十點On得唔得??
回復 支持 反對

你係咪放AC架又唔on msn +gc?

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
kioik -1 連帖 建議直接PM對方

查看全部評分

回復 支持 反對

我ADd左你msn la你on下La

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
kioik -5 連帖 建議直接PM對方

查看全部評分

回復 支持 反對

ON左啦,你叫咩名?GAME我都ON左=]
回復 支持 反對

我MSN都開左,不過唔見你@@,你MSN係幾多?你PM我OK?

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
kioik -1 連帖 建議直接PM對方

查看全部評分

回復 支持 反對

CSO10金AC+勁多永久槍換 意PM
回復 支持 反對

回復 7# saviour1988

我四月二號再揾你!!!
回復 支持 反對