查看: 22166|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[稿件·更新] [已審] [主版稿件·更新] 時 裝 之 染 色 大 全 ~ 全集~*

所在伺服器:樂古主版
遊戲名稱:情寶唄;;`
報導日期:1/5/2012
稿件內容:時 裝 之 染 色 大 全 ~ 全集~*

話 說 , 我 家 的 蘭 鈴 寶 貝 上 次 發 了 清 風 的 染 色 例 啊 、

就 有 人 留 言 問 仙 侶 的  、
所 以 某 情 就 想  發 仙 侶 的 出 來 啦 、
又 基 於 沒 人 帶 升 啦 啦 啦 啦 啦 ~  太 荒 悶 了
所 以 就 自 己 整 合  了 圖 片 … 打 算 發 個 全 集 出 來 啦  ( 拍 心 口.

你 知 道 嗎 ......  p 那 麼 多 張 圖 真 的 很 耗 時 耶
所 以 、拜 托 。 留 個 言 鼓 勵 一 下 吧  ( 拜 謝 m(x__x)m

要 出 外 ‵ 有 空 再 弄 餘 下 的 吧 。
先 送 上 仙 侶 和 黯 淡 (啵. ;*

*‵仙 侶 情 緣

紅燭過半春宵暖,今生願做化蝶飛。

*‵黯淡雕靈

雕狂半世黯殘生,靈戲滄海淡古鐘。

參 加 完 表 姐 的 baby shower ;.  爬 回 來 繼 續 發、
題 外 話 ) 有 人 知 道 啥 是 baby shower 嗎 o _ o ?

*‵春風餘雪

春風流細柳,餘雪度新年。

*‵雪羽霜衣
飛雪如煙落霜衣,西風撫羽驅風歸。

*‵疏狂暗香

疏狂把酒黃昏後,有暗香盈袖。

*‵清風怡江
清風有情君意愜,夢迴怡江待心緣。

國服有的之港服沒有~ 先發出來讓大家看。

*‵萬紫千紅
一年四季春常在,萬紫千紅永開花。

*‵仙羽凝月
一曲仙月傳玉笛,四周雲錦擁金月。

評分

參與人數 2樂點 +65 Bravo! +1 收起 理由
dolphin413 + 1 精品文章
kelvin4leung + 65 哈哈

查看全部評分

回復

d圖死晒(
回復 支持 反對

最想睇疏狂暗香但d圖死晒,希望快d有得睇,謝謝!
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 4# 沫淚

多謝你呀!
D人講件衫女著唔好睇,都唔係呀,我都好鍾意,依家抽蛋有永久,平平地收件玩下;P
回復 支持 反對

回復  沫淚

多謝你呀!
D人講件衫女著唔好睇,都唔係呀,我都好鍾意,依家抽蛋有永久,平平地收件玩下 ...
鹿丹兒 發表於 7-6-2012 19:01

我本身都覺得女著唔好睇..因為個褲腳但望望下有d色又好似Ok
回復 支持 反對

唔該晒
回復 支持 反對

幾好
回復 支持 反對