查看: 1859|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[代升] 雲店

新    店    開   張   啦
                                                                               先介紹下,本店的商品有咩:
    1)代刷圖(鐵人高機動型圖,格拉漢姆專用Union Flag,鐵人桃子,渣古(指揮官專用),格魯古古(指揮官專用),德滋爾專用薩克II,馬沙專用魔蟹,馬沙專用渣古),不負責任甘講句,幾時刷到圖我實在系無保證,因為得我既人品可以消耗,幾時用曬都好難講....
         價錢:任意3幅,新店優惠只要150IGO(38$港紙)
    2)代升機(只升經驗):C (5部,新兵到特1,150IGO)
                                    B (兩部,新兵到OC3,150IGO)
                                    A (新兵到OC3,150IGO)
                                    S (新兵到特1,150IGO)
    3)代上OC 高機率(請準備好上OC既場次防爆如果OC失敗左,我會繼續幫你到成功為止
                                    C(OC1-OC6,150IGO,由OC5升OC6既次數本店可負責)
                                    B(OC1-OC6,150IGO由OC5升OC6既次數本店可負責)
                                                A(OC1-OC5,150IGO)
                                    S(OC1-OC6,250IGO由OC5升OC6既次數本店可負責)
   4)新手做唔到任務???幫手做任意任務,價錢隨服務而定

另外,如果想唔按照上面既“套餐”進行既話,亦可以PM我,詳談)

我既SD名:Cloudd(雖然系小少校,但系此店一定唔會欺騙顧客)

有意者可PM我/MSN/(最好回覆先)
MSN:li2012@hotmail.com.hk                 
~~~多謝大家支持~~~

回復

2樓有用,唔該
回復 支持 反對

新    店    開   張   啦
                                                                       ...
leon45678 發表於 10-7-2012 01:11

睇版規,必須提供你遊戲內既名....否則版主會鎖你帖.
回復 支持 反對

回復 3# 運命之炎厄

好既,唔該曬
回復 支持 反對

推推推推推推推推推推推推推推推
回復 支持 反對

推推~
回復 支持 反對

無生意。。推~
回復 支持 反對

無力一推~~
回復 支持 反對