樓主: xDeViLkissi剎
打印 上一主題 下一主題
收起左側

`` [TEAM KRINK]招募一切有意進軍CSGO既玩家

回復  AKB渡辺麻友

第一,我地team唔系玩開steam,只系玩開cso。Steam既技術唔會比CSO好, 如果你系都要我地 ...
xDeViLkissi剎 發表於 23-8-2012 09:38

回應一 STEAM冇CHEAT先叫你STEAM GOT5, STEAM同CSO冇分別?彈道都唔同啦KAI 子
   回應二 DEMO睇唔到CHEAT OK?原全唔關睇野的問題OK?

回應三  你無_野呀?我有冇生存價值關你_事?你好9唔搭8

(我原全冇話自己PRO       ( ADD STEAM id dan200113)
回復 支持 反對

回復 37# eeeewwww

你打起上泥先講錯,咁仲有鬼人搵你打咩
回復 支持 反對

回復 58# xDeViLkissi剎

你都可以話人小朋友........................
回復 支持 反對

回復 61# AKB渡辺麻友

原來你...系眼殘+腦殘.....   第一,我地team唔系玩開steam,只系玩開cso。Steam既技術唔會比CSO好, 如果你系都要我地team同你地got, 咁輸贏一睇就知啦, got黎做咩尼?(輸左你又人廢, 又話點解系steam咁廢, cso一定系cheat 之類^^)

你既回覆: 回應一 STEAM冇CHEAT先叫你STEAM GOT5, STEAM同CSO冇分別?彈道都唔同啦KAI 子

睇唔睇到...你先系9唔搭8....
   仲有...demo睇唔到cheat咁demo黎托_? 第2,其實系你唔識睇cheat, 唔系睇唔到cheat=)
回復 支持 反對

回復  AKB渡辺麻友

原來你...系眼殘+腦殘.....   第一,我地team唔系玩開steam,只系玩開cso。Steam既 ...
xDeViLkissi剎 發表於 23-8-2012 15:24

wa DEMO睇到CHEAT D人唔洗叫人ON LAN 啦 SENSE 哥 仲會有廿多CSO影帝?
回復 支持 反對

wa DEMO睇到CHEAT D人唔洗叫人ON LAN 啦 SENSE 哥 仲會有廿多CSO影帝?
AKB渡辺麻友 發表於 23-8-2012 16:03

睇唔到人地用掛,但係睇得出人地有冇開掛-.-
回復 支持 反對

komarco 發表於 23-8-2012 16:07

條友話睇到
回復 支持 反對

komarco 發表於 23-8-2012 16:07

一語中的...<唔知有冇錯
回復 支持 反對

其實我想知AKB渡辺麻友 cso係邊個?@@  點解要係咁串我地團ge
回復 支持 反對

其實我想知AKB渡辺麻友 cso係邊個?@@  點解要係咁串我地團ge
kb041426 發表於 23-8-2012 19:35

CSO NAME 金龍王
回復 支持 反對