打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 轉:伊菲套裝 智慧屬性一覽

2星迷香                                 +556智慧
2星神官                                 +589智慧
2星恩卡拉                             +592智慧
2星尹克斯魔力                     +623智慧
2星新樂園                             +771智慧
2星墮落天使                         +683智慧

2星傳奇套裝                         +820智慧
4星傳奇套裝                         +950智慧 (*注意只能透過驚奇箱入手)

即將開放的黑龍裝
2星捍衛者                             +755智慧

未知大家得出咩結論

今日大家有目共睹
古代龍淚(紅龍淚)炒到上2500萬
合一套古代龍裝(傳奇套裝)就需要三個龍淚
大家認為一套2星傳奇
真系需要燒咁多銀紙去追求?

我地拎2星傳奇同埋2星新樂園比較
可見 2星傳奇(820智慧)同埋2星新樂園(771智慧)
兩者只系相差49智慧(820-771=49)

呢49智慧 真系需要大家燒銀紙去追尋?
點解吾考慮一下將錢拎去附魔/染色呢?
(舉例去附一套:有意義的+保持平衡+茉莉花+明快的+花瓣 攻速裝)

總結:
我個人吾建議大家換70傳奇魔力
追名牌都要考慮實際需要
呢套裝實在太貴
回復

詳細分析!!
回復 支持 反對

多謝大大分享
回復 支持 反對

咁請問劍士70傳奇會唔會差太遠=0=?
回復 支持 反對

我地見版一套4星龍裝啦;P
回復 支持 反對