查看: 11226|回復: 62
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Ti-eSPORTS CSO 軍團CoolerMaster[CM STORM] 正式成為我地既贊助商

最新消息 : CoolMaster 旗下的CM STORM 電競配備
正式成為我們Ti-eSports 的
電競配備贊助商
會為我們提供專業的電競配備 ! 感謝CMSTORM AND MICROWORKS 對我們的支持

CM STORM 的產品資料 : http://www.coolermaster.com.tw/category.php?category_id=3575

本團是CS 1.6(STEAM) 轉過來既軍團 亦參加過香港大大小小既比賽..亦係2012 WCG 香港區既代表...亦曾經代表過香港出外參加CS 既比賽-

本團Facebook : https://www.facebook.com/TieSports
[td][/td]本團網址 :  http://ti-esports.com/[td]

*本軍團將會於11月29號前往中國昆山 代表香港參加 wcg cso 全球錦標賽 希望可以爭取好成績..請各位多多支持*

左至右 : Norris . Express(EPEXPRESSWOW) . kerwiN(如月kuNiva) . Alvis(EP|子騫) . Aumei
軍團長
:   
AUMEIRZE ( aumei . Leader )

副團長:
如月kuNiva ( kerwiN . AWPER )
EP|子騫 ( Alvis . attacker )
EPEXPRESSWOW ( Express . attacker )
Norris

收生準則:

-嚴禁使用任何外掛程式
-女仔即刻入得 (要證明到係女仔呀)

Test詳情:

-赤熱陽台(AE)
-MID

-禁止: 閃炸煙彈,所有禁槍

團RC : 4936754 或入GAME 密 : 如月kuNiva / aumei

希望各位唔好話我地外掛啦-3-

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

support  最衰我廢=[ 唔系既話都想入T.T
回復 支持 反對

辛苦晒;P
回復 支持 反對

勁嘢!梗要支持!

咩鐘數得閒test,想入嚟學吓嘢:loveliness:
回復 支持 反對

勁嘢!梗要支持!

咩鐘數得閒test,想入嚟學吓嘢
roompklee 發表於 5-10-2012 13:31

唔定嫁~
回復 支持 反對

support pro team@@
回復 支持 反對

support pro team@@
sony1999722 發表於 5-10-2012 16:46

THANKS
回復 支持 反對

支持kerwin:D
回復 支持 反對

SUPPORT
回復 支持 反對

支持pro team!!
回復 支持 反對