查看: 9632|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[轉貼影片] cs神手.......下下爆頭==

關閉 [複製鏈接]

呢個人唔知系咪外掛==難道他真的神手
回復

CS 1.6入面呢類玩家ge 數目大概係CSO玩家人數

唔覺有咩問題 -_-

(況且人地都只係打左太多場一次過輯錄姐...又唔係比晒100%你睇)

再加上, 你換個角度諗, hs一下扣好多血(對比起同一把槍打身)
咁hs 死ge 機率係唔係大d 呢 哈哈
回復 支持 反對

佢D USB- -....
回復 支持 反對

CS 1.6入面呢類玩家ge 數目大概係CSO玩家人數

唔覺有咩問題 -_-

(況且人地都只係打左太多場一次過輯錄姐. ...
曲奇bb 發表於 16-12-2012 14:46

睇到你打d野都想嘔.佢系咁勁,spawn,forest都返鄉下種菜啦
回復 支持 反對

睇到你打d野都想嘔.佢系咁勁,spawn,forest都返鄉下種菜啦
❤風❤ 發表於 16-12-2012 23:04

大佬ar...

乜spawn/f0rest 未做過movie 主角做過ge 野咩?
回復 支持 反對

大佬ar...

乜spawn/f0rest 未做過movie 主角做過ge 野咩?
曲奇bb 發表於 16-12-2012 23:31

spawn,forest有佢把usp咁屈機?把usp射得咁快仲準到咁你幾時見過d人玩usp射得咁快?你幾時見過d人跳起仲可以咁準?如果佢真系技術,佢絕對有潛質稱霸CS
回復 支持 反對

spawn,forest有佢把usp咁屈機?把usp射得咁快仲準到咁你幾時見過d人玩usp射得咁快?你幾時見過d人跳起仲可以 ...
❤風❤ 發表於 17-12-2012 07:04

那麼你認為他們是用了自瞄了麼? (請注意: 呢個係一個mix frag movie)

你而家睇到ge 影片無錯佢地跳射下下都中下下都hs

但係咁就代表佢地次次中?

個movie 係經過剪接

佢係背後失敗左一千次一萬次你唔知za (況且主角都唔係同一個人)

呢個只係一個frag movie

所收錄ge 野一定只係得frags and frags

如果你要我整f0rest / spawn ge 呢d frag movie, 其實隨時唔止10分鐘

再加上

全世界有70億人

我比盡你5億人有打過CS d世界賽

扣埋未夠10歲, 過40歲個d人

當得返10億人la

係10億人入面搵一堆(入面100個人都無)曾經試過d 咁ge 野出黎ge 人係唔係好難呢

你如果場場都錄demo, 到你真係係pub server 跳射hs 左人, 做左幾次你又整個frag movie, 最後咪又會有人講"個個人跳射咁準你有無見過spawn/f0rest係咁?"

同埋, 有好多疑似外掛都係因為運氣成份太高

2:37係一個例子 (其實只不過係line up姐...)

如果你真係認為個班友咁樣就係外掛ge 話...

咁我講落去都無意思
回復 支持 反對

條友勁抽
回復 支持 反對

frag movie黎
佢咁多個人 唔通個個都外掛?
技術好姐
當中有外掛都有機會
但一定唔會係全部
3:48個一秒真係外掛喇 透唒視
回復 支持 反對

(四)非CS Online內容 :
本版禁止任何與CS Online無關的內容,包括CS 1.6/CS:S/CS:Z的圖片及影片(小量引用說明,可以接受);砌槍圖片。
回復 支持 反對