查看: 1904|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ZBxPrO鎚 (屍團) 收人

ZBxPrO鎚
( Zombie x Professtional 鎚 )
專門玩1P1同鎚的。
主打跳鎚
團RC : 25999976

★重要成員

團長 : PaNtHEoNzA健日

副團 : ThUnDeRxPro雷霆
         SoLoxNubZal樂囝x
         oReaLoMagiC刀o

主力 : 紅纓在手縛住蒼龍
           PrOnAtiCe婷婷x
        oReaLoMagiC魔魂
           神經女人
          cjw彩神
           SwEeTz海派l甜心 (怨月)
           SweEtLoVel摯愛x

★收生要求

1. 經常玩1P1

2. 有品, 自律的

3. 技術方面
     A. 跳鎚 ( 禁直鎚 ) + 飄鎚
     B. 連跳 Bhop jump
   集合A+B就係入團基本要求

註 : 1. 禁回跳, 淆刀, 可淆鎚

2. 禁直鎚, 定鎚

3. 識玩1P1, 謝絕ON9仔/小學雞

★入團方法

1. 係此POST留言 ( CSO名 )

2. 搵狂神 OR 健 TEST

3. RC入我地IP 搵我地

★團RULE

1. 經常出席軍團活動

2.係團頻OR RC傾多D計, 咪做自閉仔

3. 團員不得私自打團戰, 違者即踢

4. 尊重團友, 槍口對外

5. 廢人, ON9仔即踢

★級別制度

正式團員
1. 本團不設正團考試, 想做正式只健同狂神認為勁又信得過就得。

2. 正團不淮收人, 違者即降OR 踢

副團
1. 首先要健認為勁, 5場( 人 )內又殺到3次團長, 考試就初步合格

2. 入團要有一段日子, 信譽良好, 有品

3. 集合1+2就做得

4.副團要幫手管理下個團

★團友的技術片

xNuBzAkiN健

ThUnDeRxPro雷霆
回復

團員質數ok,其中有D好勁。but有團員經常同人爭執(我有幾個ac都見到你團員同人嘈)
,而副團長LastNight狂神風更走團後亂唱本團及抄本團名及本人名
PS:我係LastNight絕刃團長狂風
回復 支持 反對

-,- 你係LastNight狂風?
佢可能之前同你FD, 用你個姓唔出其.
回復 支持 反對

我係XdLovePro狂風l滅,我同佢曾經好FD,直到佢話我5理佢,走左我團(周圍話我團廢),但比我刀死。
終於有一次我fd話我知,我火所以問佢,佢話我想踢佢出團,所以走團。最後我話無佢話我想踢。
抄左我名+團名,仲唱我同個團,所以我del左FD
回復 支持 反對

狂風, 我都見過你XD
不過冇見過你個團
佢叫狂神風庶, 又唔係叫狂風滅-3-
回復 支持 反對

推推
回復 支持 反對

回復 5# KiNxJai

我個團2012 6月-2012 12月
回復 支持 反對

有粗口wo..小心d