打印 上一主題 下一主題
收起左側

新模式之懶人玩法,本帖子只針對懶散人士

懶人攻略:想快完10場?
搵場掛機吧
最好係已用無線電的場(最快完場)
可懶~~
回復 支持 反對

懶人(即係我)係唔會特登走去購買區買槍
回復 支持 反對

回復 12# ZoMble乂幻月

這樣很快gg  
回復 支持 反對

如果有人殺你(你未殺過人,不是拆你家,最好唔好還手)因為殺0玩家頭上無ID,殺1人就有~未殺過玩家的好處是(如果其他玩家比自己快用無線電救助,晚上可以行去佢度拆佢屋,早上行近D佢間屋,系 統幫你開燈時你就關燈,加上左上方有小地圖先好用C.C ,聖誕MG36唔錯,最好是等佢換子彈時用槌拆,槌比較痛,不過一定會被佢發現..發現唔到就...恭喜你)因為正常人都唔會有人按左無線電就馬上跟佢按..咁樣唔可以訓身拆佢屋
回復 支持 反對

回復  ZoMble乂幻月

這樣很快gg
馬倫 發表於 29-1-2013 11:25 PM

GG唔係咁用

我不相信真的有傻子會一大清早就到你家破壞,除非他拿的是火神,否則應該在2分鍾的時間
   是不足以打破你的房子,只要你在家中不斷修理避難所,待晚上來臨他便自然走了~

如果係我,如果見有人call緊人既話我會係夜晚先殺佢,而唔係日間
    版主應該諗下如果有人係夜晚黎偷襲你你應該點做
    (9成俾我睇中既人都會係夜晚俾我用貝西爆頭之後再拆屋,試過一晚拆左3間屋)
回復 支持 反對

回復 15# ZoMble乂幻月

到了第5晚250發子彈不能用一整晚的說,回去補子彈的話時間共要花5秒,不買一把機槍防身避難所都玩完(gg)了
回復 支持 反對

回復  ZoMble乂幻月

到了第5晚250發子彈不能用一整晚的說,回去補子彈的話時間共要花5秒,不買一把機槍防身 ...
馬倫 發表於 31-1-2013 07:29 AM

你到大概得番廿彈果時買彈,等到用哂果時就岩岩補完彈
    重有如果你間避難所有2000耐久既話通常都唔會爆..到日出果時大概得番500左右
回復 支持 反對

唔好再懶d
回復 支持 反對

馬倫你幾時變到咁懶
回復 支持 反對

我到e+都5係好知d升級和採集材料姐係咩=.=
回復 支持 反對