查看: 20320|回復: 352
打印 上一主題 下一主題
收起左側

夢之城

夢之城

現時軍團等級為12LV

(本人並不是 團長.所以不要誤會)

我開呢個帖係招新血.我知道夢之城有d團員係街場做出一D冇品的行為.但我係呢到提一提.並不是所有夢之城的團員都係咁.請大家一見到呢個帖就好似砲咁轟炸個帖.我係呢到為某些團員做出的冇品行為而說聲抱歉.所以請大家不要入黎亂咁嘈)
  本團係挽災厄﹑戰神同大亂鬥為主(一D挽槍既白目不要入黎話我地挽槍廢)
                       本團的軍團長:火夢夢
                       團的副團長:殘布林

SuPeRvlsoR神楓
                                                                    HY魔術獅
                                                                     XEpHeR閃光
                                                                    悟空Goku
                                                                    kkc32394......(本人稍後會繼續加上)
本團會不定時開場挽大亂鬥.不過不一定要參與
                   本團的收生準則:必須要有4A~5A
                                LV不是問題.不過要在大亂鬥裏觀察表現((
                                       如果按了加入軍團.本團會在7天裏批準入團.不過最後還是睇表現踢不踢團。

本團已經好努力管好團員.現已踢了30多名團員出團.假如有人見到本團有冇品的人.請係樂古pm我.我會盡快解決.                                       最好想入團的人不是白目.要識打字.有外人串本團的話又要幫拖.
                                                    本團RC:  15138502                                ※※※大家都可以係FB搜尋' cso夢之城
*******入團後請留意公告*******

入團後第一時間看公告

~故已及人~軍團是大家的~朋友是一輩子~(另外仲有個我團友開的post.因他長期不上.所以我決定開新的一個)
請放圖上黎.因本人雖知道你是否有4a-5a

[夢城災厄/大亂鬥紀錄榜]
最終的線索: 3:31
最終的絕望: 4:10

劇毒的傷處: 6:28

命運之門: 23:04<此乃CSO最快紀錄

迷惑深丘: 14:49

惡夢工廠: 15:09<冇用BUG
惡夢工廠:9:22<有用BUG

致命交會: 15:40

潛藏殺機: 15:14

大亂鬥-生化危機  700/1000<殭屍部隊挑贏5隻外掛