打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] 平放AC 有龍皇裝連寵 魔王路西法之戎

隻AC主打瑪琳 有魔王路西法之戎 魔王寵

由於隻AC D野太多 如有需要 我會上線轉哂D裝比你睇
D人物資料我好精簡咁介紹一下

隻AC好多人物都有大量馬戲高LV裝

小愛76LV4轉 好多造型裝絕版果D 好多絕版武器 有個巴頭 電鍊9 風鍊9

小樂73LV4轉 造型唔算多 都有幾SET幾好睇 暗鍊9 風鍊9

(法師)71LV4轉 造型唔多 都有唔少裝 78LV武75LV裝 果D都好多 玫瑰鍊9 點數腳鍊9

拉思 76LV4轉 好多78LV暴走裝同埋武 好多靚野 有個巴頭造型 電鍊9 點數腳鍊9

萊恩 66LV4轉 呢隻一般唔係主玩 有少量造型 有1SET神估裝 巴衫巴褲 光鍊9

羅納 65LV4轉 呢隻有巴頭巴衫巴褲 有3點鍊 冰鍊9 心鍊9 草鍊9

愛咪 70LV4轉 唔主玩 有少量造型 光鍊9

傑恩 75LV4轉 超多造型 冰鍊9 點數腳鍊9

賽格特 72LV4轉 造型好型 巴頭巴衫巴褲  仲有套日式浴衣 火鍊9 點數腳鍊9

瑪琳 80LV 4轉 SS 1萬攻 齊耳環 命運女神鍊9 一套龍皇魔珠裝造型

狄奧 62LV 呢隻無乜野 好多高LV裝 暗鍊9 風鍊9

傑浩 70LV 好多高LV裝 風鍊9

雷 60LV 無乜點玩呢隻 有少量高LV裝 草鍊9

路帕斯 75LV 上到S級裝 齊耳環 死神鍊9 風鍊9

琳18LV

寵物:龍皇 仙子 4隻BOSS寵 JR寵 馬戲寵 騎士寵 小丑 小惡魔 孔基美人 月兒 炎狗  大笨像 茹寵

有兩條開鎖技未用

上述既野只有有多無少

有意或想知道更多裝備資料 可以PM/留言

可以叫我上線比你睇下裝

BEANFUN 帳號 可以改PW

有意PM

價自出

注意:唔好玩野/想昆

不需面交
回復

推推推推推推
回復 支持 反對

加我Facebook" jimliangxp@gmail.com
因為我pm唔到
回復 支持 反對

推推推~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

我收 我想問點樣先密到你
回復 支持 反對

我收 我想問點樣先密到你
hiphone123 發表於 25-2-2013 20:49

FB:http://www.facebook.com/kenneth0rz
回復 支持 反對

我加左你FB FB到講
回復 支持 反對