查看: 1678|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

BlackJack21 1P1屍團收人

BlackJack21個團意係可以好似撲克牌入面嘅最大牌21點一樣屈機

本團為團,專玩1P1.我地只係新仔團 高手團勿踩

歡迎各大團挑機

軍團名稱:BlackJack21(21團)

軍團長名稱:AloneWind牙準

副團長名稱:SeRiouTerRor心靈.LastProGuy艾賢.LastNight白天.Ex0rCiStl驅魔人

軍團重要成員:超級糖.LastNight黑暗.LuNaTicPro夜魂o.冷漠001.Sweet糖果卍.FoRevER乂麒.oReaLoMagiC狐o.Sal鐘愛桐妍lGiL

軍團主要玩的模式:1P1

軍團次要玩的模式:一般.SM場.跳耀

聯絡軍團長方法:搵我FACEBOOK/CSO密我都得

入團方式及條件:搵團長/副團TEST.我地會簡單測試你技術.如果PASS就加.

軍團級別:正團:要同我FD.技術OK.有品/副團:同我超FD/技術OK/有品

軍團守則:有品.本團忠旨:和諧.不嬲.NICE.禁止嘈.人都開心d

軍團介紹:雖然我地五及其他團優秀.但係我地會重視21團每一個人.技術變弱都無所謂.只要大家一齊練番技術就OK.我只係可以希望大家可以開開心心禁玩CSO.希望入到呢個團可以提升自己嘅技術.五好隨便走團(即使走團都要我講goodbye)先好走,呢d係玩家自由

本團技術片

AloneWind牙準

http://www.youtube.com/watch?v=uESYHSoNsAg

LastNight白天

http://www.youtube.com/watch?v=ABJkuLU5WhM

LastNight黑暗

http://www.youtube.com/watch?v=8iVM45dYxEk

其他團員片陸續推出!!

多多支持!~

軍團最新消息!!

即將推出團片,請大家多多支持
回復

推推~~
回復 支持 反對

你團個sweet糖果卍尋日波都未開就踢左我出場
回復 支持 反對

Sorry.因為佢之前同xtreme嘈.所以妤憎xtreme--
回復 支持 反對

推推~
回復 支持 反對

推推~
回復 支持 反對

推推~
回復 支持 反對

推推~
回復 支持 反對

推推~
回復 支持 反對

推推~