樓主: jeremyjeremy33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

`- PoorGuY一12S收人~

回復  Cavalier

嵐仔不嬲打一般廢, 絕對冇質疑佢輸wo 佢讓賽係佢自取苦吃, 呢個我幫唔倒佢 我針對緊 ...
furball111 發表於 6-6-2013 22:24

你詆毀Rize就可以?係咁放人地輸左果張圖上黎 人地話返你就唔得?你認為你惡晒咩
回復 支持 反對

回復 51# Cavalier

好笑 你清楚詆毀既定義? 姐係講d假既野 12:6冇改圖, 真相黎架, 咁叫詆毀? 姐係有人殺左人被定罪, 你話佢以前殺過人係詆毀佢? 你話人阿媽係女人係咪詆毀人 事實放在眼前, 沒有任何詆毀的成份,閣下自重
回復 支持 反對

好笑 你清楚詆毀既定義? 姐係講d假既野 12:6冇改圖, 真相黎架, 咁叫詆毀? 姐係有人殺 ...
furball111 發表於 6-6-2013 22:34

咁我又點詆毀個fareast呢?唔通你想講佢打完一場之後冇打過?狂買炸自殺wo
回復 支持 反對

回復 53# Cavalier

唔好住, 咁我岩岩係咪詆毀緊阿RIZE? 我都想知wo
回復 支持 反對

唔好住, 咁我岩岩係咪詆毀緊阿RIZE? 我都想知wo
furball111 發表於 6-6-2013 22:38

Rize只係輸左1場 不幸地俾你cap左圖 但係之後贏既又唔見你cap 最後你擺左1張相出黎 令人誤以為你地贏晒 Rize輸晒 呢d隱瞞部份事實既留言 唔知Rize算唔算係詆毀呢
而且你好似一直在逃避點解眼鏡蛇會係咁自殺呢個問題wo
回復 支持 反對

回復 55# Cavalier

圖唔係我CAP的, 眼鏡蛇cap 仲有, 你話眼鏡蛇自殺, 咁算贏@@? 眼鏡蛇本人話rize輸左好不洩,亢氣想搵佢報復,為左唔影響兩方軍團關係而自殺等佢消左淡氣? 我幾尊重眼鏡蛇既做法, 你可以話佢輸, 但係佢犧牲小我完成大我,以區區表面的「輸」換取雙方和解的「贏」,值得借鑑 可惜當大家也以為事情已告一段落,卻有人重揭瘡疤重提往事,故此希望深入了解事件
回復 支持 反對

圖唔係我CAP的, 眼鏡蛇cap 仲有, 你話眼鏡蛇自殺, 咁算贏@@? 眼鏡蛇本人話rize輸左好 ...
furball111 發表於 6-6-2013 22:47

唔係我想架 但係我見到你擺Rize張相上黎 我忍唔住先出聲
回復 支持 反對

唔係我想架 但係我見到你擺Rize張相上黎 我忍唔住先出聲
Cavalier 發表於 6-6-2013 22:50

男子漢認真打一場都唔夠膽 唉
回復 支持 反對

男子漢認真打一場都唔夠膽 唉
HunteRxSL 發表於 7-6-2013 16:03

我唔係唔認真 只係我贏過你1場 見你咁嬲又心有不甘 為免令關係惡化 我先唔認真打咋 (eg.不停買炸自殺)
回復 支持 反對

回復 59# Cavalier

第1場打輸左仲以為自己好架勢 恬不知恥、寡廉鮮恥 俾哂落台機會你, 仲覺得自己有勝算? 12:6wo, 眼鏡蛇打開屍3, 你團友仲自稱係專打一般? 咁叫公平? 你鍾意, 我地血怨等你mf團打屍3團屍 鬥下邊隊多電鋸多龍砲
回復 支持 反對