樓主: jeremyjeremy33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

`- PoorGuY一12S收人~

回復  Cavalier

第1場打輸左仲以為自己好架勢 恬不知恥、寡廉鮮恥 俾哂落台機會你, 仲覺得自己有勝算 ...
furball111 發表於 7-6-2013 21:11

家下我又冇話你 又唔係回復你 你之前個留言先話件事解決左唔希望有人翻舊賬 點解依加又舊事重提?我同第個講緊野你都要加把口 請問你係咪咁得閒冇野做呢?
係既同你團友開團屍挽 PS.記得睇清楚咩屍禁左唔好用
回復 支持 反對

回復 61# Cavalier

我站係軍團立場絕對有原因相信閣下有意挑撥兩軍團的關係,敵意已在你的言論反映,無謂多作解釋
回復 支持 反對

第1場打輸左仲以為自己好架勢 恬不知恥、寡廉鮮恥 俾哂落台機會你, 仲覺得自己有勝算 ...
furball111 發表於 7-6-2013 21:11

第一,你地團覺得唔公平 一開始又答應? 唔公平你地自己選擇答應 咁就唔關公唔公平事 你搞清楚先
第二,你地團我見識過 搵人卡長朗 市場 俾你6技殺 違反意願者比你地針殺 試問你地技術咁高超 我地又點同你鬥呢?
回復 支持 反對

我站係軍團立場絕對有原因相信閣下有意挑撥兩軍團的關係,敵意已在你的言論反映,無 ...
furball111 發表於 7-6-2013 22:03

我都係一個cso玩家 我都有同其他朋友挽 你有咁既猜想我都無辦法 呢個post係我地 你咁唔鐘意咪唔好睇
回復 支持 反對

回復 63# 破碎月

邊個卡位 邊個「針殺」違反意願者 咩叫違反意願先, 我團有迫人做野? 唔係好明. 高唔高超唔係取決於卡位. 是乎對把槍有幾熟悉
回復 支持 反對

回復 64# Cavalier

你言論有影響我軍團我自然有權利代表自己軍團發言
回復 支持 反對

你言論有影響我軍團我自然有權利代表自己軍團發言
furball111 發表於 7-6-2013 22:16

講左唔係話你 你份人咁多疑既
回復 支持 反對

回復 67# Cavalier

fareast眼鏡蛇唔係我團的?
回復 支持 反對

回復  破碎月

邊個卡位 邊個「針殺」違反意願者 咩叫違反意願先, 我團有迫人做野? 唔係好明. 高唔高超 ...
furball111 發表於 7-6-2013 22:13

你地自己做過D咩 街場D人有眼見 你真係唔好當人傻先得架
另外,我唔應該用違反意願者去形容 應該用6技過你/言語上攻擊過你既人
每當你比人6技爆頭 你都會以9秒9既速 叫你團內既龍砲/隼雷佬針殺(你有無做過自己心照 )
逼人做野 似乎我無講過吧?
高超兩次其實我係諷刺緊你 SORRY 我無加引號
回復 支持 反對

fareast眼鏡蛇唔係我團的?
furball111 發表於 7-6-2013 22:22

我同緊我fd講 (你唔識的) 我同佢got1贏左佢 緊住我應該就係想留返d面俾佢 所以我決定不停自殺 俾佢贏返場
只係咁 唔知道同你果位團員有何關係?難道你果個團員都係咁?以上只係我既猜測 如有錯誤 請見諒
回復 支持 反對