打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [實況]DeadEvil 凱 再次開台,希望大家可以欣賞^^[休息中^^]

DeadEvil實況^^

[size=15.555556297302246px]我先自我介紹啦!!
[size=15.555556297302246px]那我是DeadEvil , 不知道有沒有人認識我,都希望可以跟大家做個朋友!!
[size=15.555556297302246px]我是香港的,
[size=15.555556297302246px]這個實況都不會說話,因為大部份都台灣的玩家,以免大家都聽不懂haha!!

[size=15.555556297302246px]我是80等凱 為主帳號
[size=15.555556297302246px]我很高興可以開台給大家看啦,從而改善我技術上的打法!
[size=15.555556297302246px]另外如果大家對我技術上有什麼改善的地方也可以跟我說,
[size=15.555556297302246px]開台時有什麼不滿意的地方,也可以說,盡我能力做到最好給大家去欣賞!

[size=15.555556297302246px]Let me introduce myself . I am DeadEvil AND I'm from HONG KONG.
[size=15.555556297302246px]I believe that most of you do not know about me .
[size=15.555556297302246px]And I hope that I can make friends with you through playing this LIVE.
[size=15.555556297302246px]If you have any questions or suggestions , please leave your comment in the chat box or here or PM me .

[size=15.555556297302246px]I wish all of you can enjoy my Live Show!! ^^
回復

值播啦 , 快黎睇^^
回復 支持 反對

再次值播,希望大家欣賞
回復 支持 反對