打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] MK潛行 我見過最勁嘅小學雞 你地點睇?

小學雞史提Lam周,
我就系要你出名
你搞到咁大 我就搞到咁大

有一日 我系RC掛嘅機時候 有個同學揾我 話系c2有條友專9kill人
我聽到第一反應 殭屍? 我又唔系成日玩 關我鬼事 我又無損失
好,一日就咁過去 第二日 玩Dust2玩到手癢 結果無聊玩下c2 點知撞到史提Lam周
條友整系識9kill 仲有成班小學雞fd幫手夾串 又玩電鋸TK人 你話我有咩槍? 咪得個連散加銀刀...
我問返我個同學 原來真系確有其事 就系個史提Lam周持住自己系youtube有班小學雞訂閱 為所欲為

又過左一日

我同我個fd夾埋拍片串你 系啊 就系要串你 你史提Lam周咁無品 抑或抵你死?

(CSO 史提lam周淆底,驚到走場,番屋企食屎 by redgefvfggvh)

其實事前我睇過Lam哥嘅片 印象都唔算差 起碼睇得明講緊咩
系Post片嘅果一刻 我懷疑會唔會太過分

條片有無數爭議 我忍夠啦 特別系賓周叫曬d小學雞打手幫手串人
我:got5?
史提lam周:你發咩神經?我依家評論緊啊,你不如睇下我­總觀看次數有幾多,­­有幾多個訂閱者先嘈啦.你話我拍片垃圾,你拍­得好撚勁?好過­你­啦死傻閪.我叫你got5
回復

下面仲有...樂古幫我cut左...
回復 支持 反對

我相信你係樂古既新手,
如果想抱怨 外掛/玩家行為樂古係有個post比會員抱怨 外掛/玩家行為
LINK:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
仲要提提你最好唔好用粗口黎表達你既不滿
回復 支持 反對

見過n次.
條友都唔知係真心膠定點.話左佢幾次照狗殺
送上圖一張 又鋸.事實我都唔知佢有拍片.乜佢有拍片咩?
新奇大發現呀.
回復 支持 反對