查看: 4778|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

MidnightSun 軍團澄清啟事

澄清啟事

鑑於近日 本團被多個軍團沫黑為掛團  本人謹此澄清
本團並沒有任何團員使用不法程式 請勿胡亂加以沫黑
如有發現我方團員使用不法程式 請進入本團RC群5401686
並清楚說明使用者暱稱和提供一齊能證明其團員使用不法程式的證供 如demo等

否則 本團本團一概不受理
請大家留意!

[

本人在此再提醒其他軍團玩家
如再發現本團 有任何不法程式使用者
請進入本團RC群5401686
提供該員暱稱和證據證實該員有使用不法程式
如查明屬實 將踼出本團
且於本帖中提供有關資訊
如證實其他軍團為此誣陷本團團員 本團將對該團及其團員 作出追究

請有關沫黑我團的自重!
特此通知
                                                                                                                                                                                      MidnightSun軍團代表
                                                                                                                                                                             二零一三年十二月二十三日
回復

本人在此再作出提醒 本人於23/12-27/12 需要上班 未能抽出空閒時間 代表MidnightSun團長處理日常事務 由此請各投訴者加以等待回覆 多謝合作
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

咁又係嘅
你地咁廢,點會係掛呢?
回復 支持 反對

未比人封ac個時,  我當你地垃圾咁睇渣 , 雖然依家都係 。你覺得有4個人係所謂(你個團) 比人封ac ,你可以當冇事發生?你唔會同我講4個都比gm狗封掛,邊四個?唔能洗我列名單比你啦。 d人比人封完ac 你仲要留住人地,話咩呢個rc(係我既),我比佢係到掛機唔得咩。哇,你講呢D!放埋錄音比人聽好冇
回復 支持 反對

比人封左ac就係最好既證據
回復 支持 反對

LOLz條友 已經走左團好耐 又入過EPS NG團 你咁講法唔通EPS NG又係掛團? 如果係咁講 周街都係掛團啦
仲有kaheiwong 係走左團先俾人封 咁又關我團乜野事 走團 即係無任何瓜葛或其他關係啦 咁又關我團咩事
知唔知今日真係 有人報稱MC牛牛 "係我印象中係你個團既RC出現過" 所以就係掛團 有人同我咁講 我又R哂頭
阿哥 呢個乜野邏輯黎? 完全牛頭唔搭馬咀既 唔通我話你個團係我RC出現過就係掛團 同我講個條友我廢時開名
(不要對號入座plz)

掛RC有罪? 掛係RC到有咩影響? 如果掛仔係人地RC又被定義為掛團既 咁周街都係掛團

不如調換下身份 做個逆向思考  俾著我咁樣判斷 有冇問題=D
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

講咁多做咩?
cheat team MidnightSun
回復 支持 反對

= =....
回復 支持 反對