打印 上一主題 下一主題
收起左側

【TAB】Team TioABrazo澄清文

呢篇文係用黎替本團辯護,以及澄清近日發生既事。
  無疑,宜家CSO真係外掛橫行,周街PubSer都搵到D街場神手,下至1lv,上至72lv。我亦承認最近收人比較鬆手,無對入團玩家既背景作詳細研究或探究。其實我地團之所以咁做,莫非都係因CSO愈黎愈少人玩,想開個平台收多D人,無得打got5,都有得打多d 10mix。可惜既係,我地比呢d外掛玩家蒙騙,誤收佢地入團,仲批准佢地用我地隊名開新AC。
  其實我講緊既,係EVISUlTAB及LMFAOlTAB(redlam)。佢地比人封哂AC。老實講,我唔係好明呢D人既心態……屎咪屎囉,廢又唔係罪黎既,點解要開透視姐?更重要既係,佢地又唔係開得明顯,咁開黎托咩。開外掛莫非為求穿牆,自描殺人個時既快感姐。咁點解要入團r mix都要開掛玩呢……開個分身,自己係街場自high咪算囉,家陣又整臭埋我個團。
  我宜家可以做既,就係小心收人。我強調,比人封AC個兩個lTAB已經同我地團劃清界線,佢地開唔開掛唔再關我地事,我亦強調本團係討厭外掛玩家,所以唔好因為呢兩個掛仔就話我個團變掛團……
  CSO黎緊有比賽,我地廢廢地出一隊去forfun支持CSO搞比賽,我地希望可以have a fair game and have a fair treat。外掛們死番係街場啦叼!
  最後, TAB 仝人祝你地新年快樂,愈黎愈勁!
回復

收皮啦
回復 支持 反對

^^7.7
回復 支持 反對

你地都唔比我入去玩啦 我又唔係外掛 我份人又nice 真係呀
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

謝 謝 大 大 無 私 分 享 。
回復 支持 反對