查看: 13438|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 屈人偷石實際係自己偷人石

睇清楚王SER藏匿。的情ヾ既真面目,佢拎走左我FD D藍晶尚埋之後先話佢聽拎走左 口口聲聲話還反元比佢 最後都係冇還到
結果比佢屈反轉頭話係我FD偷佢D石 之前又叫我FD比2級佢幫佢賣野 我FD比左唔小野佢,又藍晶又元寶 藏匿。的情ヾ已經話會"明天"還比佢
到左今日都係咩都冇還過 藏匿。的情ヾ另外周圍都借左唔小人元寶 又冇還到 正昆狗 又拎人地AC去9up屈我FD軟飯王 你地評下理 佢條友
叫人po出尼 藏匿。的情ヾ你唔好唔認呀 你自己做過D咩一清二楚啦 好似你呢D咁黑心既人 等天收 仲話自己行得正企得正 唔好又係王SER爆世P轉話題呀
回復

lm  今獲做花生友
回復 支持 反對

D石e家仲賣到咁貴架咩
唔係千幾二千元寶 1粒5屬架喳咩
回復 支持 反對

偷人石尚先上到5.6石~見佢仲要糸鳳嗚串人.冇錢敏大袋.對家糸禁啦
回復 支持 反對

條友至叻屈人 似住有人保佢就係到嘈 唔知醜咁話人偷石 佢D石有邊D真係自己買 十隻手指都數得出啦
問人借元話幾日後還 最後咪又冇還
回復 支持 反對

15號問人拎2碼 話唔會掂人d野 16號就偷人石
今天的我打倒昨日的我
回復 支持 反對

個族又偷AC轉賣又偷藍晶上石 賊竇黎 LOL 咩人都有
回復 支持 反對

要相是米呀 傻hi 傲雪靠女人 要五要我同你玩下 睇你7D 定是人地7D 先啦 傻撚 po D野尚去 就話人地拎你D石 靠女人自已是甘有錢五洗問女人拎石 自已轉盤 尚石 難道你呢D叫好撚有錢咩 傻/7 轉盤幫你自已隻ac整號啦 你靠其他ser比元寶你轉盤 呢D叫好7有錢呀 是米甘講你呀 無腦天山 你有無屈過我偷冰抗自已知呀 死傻kai 洗五洗po樂古 睇你呢隻靠女人個天山點搞人地先呀 有圖有真相架 你要玩 我慢慢同你玩lor 傻/kai
回復 支持 反對

要相是米呀 傻hi 傲雪靠女人 要五要我同你玩下 睇你7D 定是人地7D 先啦 傻撚 po D野尚去 就話人地拎你D石 靠女人自已是甘有錢五洗問女人拎石 自已轉盤 尚石 難道你呢D叫好撚有錢咩 傻/7 轉盤幫你自已隻ac整號啦 你靠其他ser比元寶你轉盤 呢D叫好7有錢呀 是米甘講你呀 無腦天山 你有無屈過我偷冰抗自已知呀 死傻kai 洗五洗po樂古 睇你呢隻靠女人個天山點搞人地先呀 有圖有真相架 你要玩 我慢慢同你玩lor 傻/kai
回復 支持 反對

想加強語氣唔洗PO兩次既↖冰∮若藍 相呢係邊呀 仲好意思屈我個FD 你地係咪姓屈?  "我行得正企得正洗怕你屈?"出自你地講經啦你
回復 支持 反對