打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [平反post]在國服的一些體驗與故事分享

秋凌風隻人係收番黎定自己整.好耐之前我好似見過呢隻星宿
千流天羽 發表於 14-5-2015 20:47

收番黎戈陣28萬左右裝分 而家68萬
回復 支持 反對

閱畢上文,有感而發……針對一些惡意言論,倒是有一些想法。

正所謂其身不正,何以服人,

不論評人評理,若是光明正大,措辭恰當,
當可理正氣壯,振振有詞,

若然字裡行間用詞選字皆低俗下乘
不免令人懷疑其目的只在損人聲譽,惡意中傷,且毫無真實根據,無半點真憑實證。

以旁觀者角度視之,我只覺得有人捕風捉影,言語間實為損人不利己。

他人於國服所建的幫會,實力之高低,如人飲水、冷暖自知
古來高位能者居之,強者爭,弱者屈,有沒有真材實料,一試便知。

完全搞不懂用文字中傷的用意何在?沒來沒由的一陣你來我往,無聊之至。

我不是要維護誰,只是覺得樓主一心分享國服見聞,竟也能招人嫉妒麼
還是說有些孤獨的心靈,長久缺乏親朋慰藉,耐不住寂寞,便來找碴?

語畢。

評分

參與人數 3Bravo! +3 收起 理由
尐怡 + 1 認同
ben1d25c + 1 甘好文彩...厲害
浪跡天涯002 + 1 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

本人玩左國服都有幾了,係樂古見到一個國服post而轉去的,雖然係被淺醉朋友們介紹所吸引,但本人並冇入到淺醉,唔係因為淺醉係打架幫,人品差,成日開post呃啲人轉服,係因我正正諗緊入淺醉ge同時我識到一班內地國服玩家,佢地每晚都主動叫我刷副本,傾計,久了知我係港服黎的,更毫不猶豫咁同我講,以後我地就係自家人,誰欺負你跟我說,雖然我裝備只有9萬評分,但我多兄弟姐妹,聽左我感動死啦,未識佢地我一直都諗入淺醉,因多港人親切d,但可惜未感受到淺醉戈份親切我己經有另外一份親切- -,其實唔好再話淺醉成日串埋晒呃你地去國服,呃你地佢有咩著數先,加入佢幫?呃你地幫佢打架?冇親身玩過國服係唔會感受到,我而家同淺醉都係冇任何關係加,但我都感激佢地開啲post令我識到一班內地朋友= =,依加淺醉確實係第一大幫 ,花樣倒戈之後仍然保持著優勢,前第一大幫風雲淪為二級幫也by淺醉所賜,淺醉而加可為軍心一致,雖然唔係淺醉ge人,但我都希望淺醉一直咁維持落去,勢不可擋
回復 支持 反對

回復 23# 新x手

全幫軍心是否一致因為人太多了我也不敢說,但是幫入面的港人都是滿齊心的。至少不會有倒戈自己人的情況。
也謝謝這位朋友的解說,在下在加入國服後也感受到這種氣氛,很是熱血。
回復 支持 反對

btw 祝願淺醉早散早著 面對三個幫穩定佔上風 我真係笑而不語
你地軍心幾散自己知 日日比人吊打 屬地馬比敵 ...
kwanwai397 發表於 14-5-2015 03:25

閣下打機都比人討厭
真喺唔適合再喺網絡世界出現
神探上
回復 支持 反對

回復 19# 千流天羽

收果時28-30w 實 數就唔係好記得ps :本身想自己玩 不過打交升唔到 ,呢加68 遲少少有活動 升埋70, 仲有隻分身武當收時36 呢加50~~ 仲有對住某些藏頭露尾小人我笑而不語 。淺醉呢個幫對我係一個家  我唔會比佢散 ,輸左我都可以重頭打過 何況 呢加風雲 花樣我地唔點火唔夠打 佢地算唔算強勢?我唔否認敵對強硬 ,不過我地正正遇強愈強。先多謝各位支持先 ,我地拉人 只係想再熱鬧少少 。 聖潔唔好意思我承認我的確有疏忽你地新到區玩家

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
浪跡天涯002 + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

收番黎戈陣28萬左右裝分 而家68萬
luckz 發表於 15-5-2015 01:56

雞仔你有冇啲平靚正AC介紹下嚟

同埋有冇六個文字仲有冇同你玩 ?

幾懷念逍SER嘅日子~
回復 支持 反對

有冇六個文字本人退出左
聽閒號已經送左俾人
回復 支持 反對

心思思想玩返添,知唔知邊度買號安全
回復 支持 反對

回復 29# asd123088

可以去CYG睇下有咩AC岩,因為係官方線下交易,所以好安全@@
回復 支持 反對