樓主: fightdog_phylaw
打印 上一主題 下一主題
收起左側

狂殺武人招勁人

關閉 [複製鏈接]
回復 266# 幻想之靈

佢英文fight dog 同hit dog既分別都未知 佢點比個比喻句你 佢幼稚園未學比喻 等佢5年後 小5先答你比喻句
回復 支持 反對

回復 269# fightdog_phylaw

我挑 我又彈個比喻句比你呀 歐陽風夠高手啦 咪又係要跟大隊 玩華山論劍 D人先話佢西毒 你老母 龜縮水叫自已勁喎 歐陽風玩毒勁 都無叫洪7公同佢挑毒啦 7.7
回復 支持 反對

回復 273# fightdog_phylaw

你收皮啦 我又彈多個比喻 人地不嬲華山論劍係比開刀劍 人地係無講過禁洋槍呀 咁不嬲默認 比武係用刀 你用把洋槍打死晒佢地 SO???? 咪又係0N9仔 倉1P1不嬲公認挑係玩遊 你件粉皮扮大牌 又遊又水 仲要1P1守水 你同人比武 用洋槍打死晒北丐 西毒 中神通 南帝 東邪 咪又唔係武林第1 咪又係比人串 比人唾罵 係要做武林盟主 挑遊擊1P1 正LUN樣 唔識BJ 唔夠我玩BJ 沙勁 守水囉 7.7 要守水既 唔該你開TOPIC話我出水路=缺氧死亡 SO我水路最勁) 咁我就唔LUN串你 明無呀 FIGHT同HIT都分唔到既幼稚園金牌講故事吹水冠軍果位 我E家解釋話你 FIGHT=打交 HIT=打呀 7.7
回復 支持 反對

回復 278# 我的樓下xD

好鬼好笑嫁 佢NAKUZ好鬼串 CSO入面唔同樣嫁 7系到認底威 我BJ沙殺佢佢話我屈跳沙拉 佢唔識喎
廢到HI咁 雙面人 至LUN憎
回復 支持 反對

回復 289# fightdog_phylaw

唉 都係唔明我講咩 理解能力咁Q差874 IQ有無50呀你
回復 支持 反對

回復 290# 弑神之洛

WA,,你抄我對白
我學校成日講
回復 支持 反對

回復 295# 我的樓下xD

A_____A 3個團一齊啦不如
回復 支持 反對

回復 286# 新槍手

4個無意義既字 no point no重點 廢lun講廢話 挑場倉遊擊ok?
回復 支持 反對

回復 301# 新槍手

你個傻仔1個同我打1個 逃避問題 算乜lun野槍手呀
回復 支持 反對

回復 304# 新槍手

真是牛頭不答馬嘴(笑)
回復 支持 反對