查看: 14915|回復: 50
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Nakuz【永遠懷念Heat Project】簽名活動

大家不如係到講下自己Ge心聲喇....
------------------------------------------------------------
社會敗類 : HP....汁了 心淡...

多謝你係呢4年

比左咁多歡樂我地

現在,你先走一步,但我們不會忘記你

因為

hp精神會永遠留係玩家們的心中

再見,hp ! 有綠再聚 !
回復

Cloris : 雖然hp要汁令我好傷心

但幾年黎佢比我感到 快樂 憤怒 傷心

我會永遠記住呢幾年係hp既日子

我真係好唔想hp汁粒[[onion_08]]

希望將來可以見得番hp呢隻game
回復 支持 反對

雖然多bug 但係話曬都陪左我幾年
都係呢隻game入面得到不少既樂趣
永遠懷念hp這game!安息
回復 支持 反對

Hp..
係我第二隻玩ge 0nline game...
開頭玩..多外掛 加速外掛-,-
但都有少少無外掛場a_a"
雖然外掛令我每場的死亡次數多左...
但係我都可以靠自己殺好多人..
Hp..永遠懷念你>3<
回復 支持 反對

我又一名新手玩到一名高手''
我們不會忘記你hp''
係就係有bug同外掛,都無計
望gm下次出槍game同hp一樣就好啦><
哭...........
回復 支持 反對

我玩左hp 1年幾,由我新手去到唔算高手的中手,但係佢比到我快樂,HP執粒,我地冇辦法,但係我希望將E個區保留,大家吹下之前既威水野
回復 支持 反對

由05年封測起..
到而家09年..
4年間..陪住我識到好多朋友..
封測時期結識既 死神的右手 團長... 無數咁多團既團友...
由二等兵升至中將...
太多回憶了...

有緣再見吧...陪住我4年既老友=]
回復 支持 反對

我記得呢隻game係我玩既第2隻online game
令我有種好深刻既感覺
當我想前日玩果陣時候
以經汁左粒了...
回復 支持 反對

我都玩左3年幾....
記得最初入ge團...而家都唔見左lu...
果陣同個團d人幾熟 日日打團戰 幾好玩...
跟住無玩一排之後又玩返 仍然覺得hp係隻好game..
但近呢年..bug槍實在太嚴重 封完又出封完又出

hp 遲d考完會考+槍唔洗錢果陣 再會一會你吧@@
回復 支持 反對

我第1隻接觸既online game就係巨商  第2隻就係hp  
本身hp係我心目中既地位唔會比巨商低  自從on8+1既人同外掛既出現
又中一到e家 由勁廢既廢柴到e家技術中上既人士 又渣狙唔識好鏡到下下hs 由渣住枝步尻射到同人玩技術
由一場乜人都殺唔倒到一場殺倒10個以上 大大話話都有4年時間
係hp學倒既技術係cso已經足夠好餘 可惜既係佢會係2009年7月尾結束 仲要係我生日前幾日[[onion_47]]
heat project 我永遠唔會忘記同你度過既時光[[onion_61]]
回復 支持 反對