打印 上一主題 下一主題
收起左側

[稿件·其它] [已審] [六月素質帖]天山 PVP/PVE 詳盡分析

我都想學下點玩天山
可唔可以講下你認為天山全體定全身比較好?因為小弟無咩事 D裝廢廢地 得3雕6星尾既裝
同埋點樣先可以玩到極限?
同埋平平地點樣可以追求到高傷害?呢家我既裝真係好垃圾 5屬打人先得5千幾6千
回復 支持 反對

咁天山1點身有幾命,閃同會心??
tamtam96071 發表於 3-6-2012 04:01 PM

天山1體55血,1身 8命,3.33閃.1/14會心
回復 支持 反對

我都想學下點玩天山
可唔可以講下你認為天山全體定全身比較好?因為小弟無咩事 D裝廢廢地 得3雕6星尾既裝
同 ...
莫菁兒 發表於 3-6-2012 04:17 PM
我自己覺得..無論校場,副本,打大交..都係體力天山優勝
而身法天山無話唔好,,但實際用途太窄..只係用作觀賞同清人

我玩過極限身法天山同體天山  始終都係鍾意體天山
畢竟血量先係最實在,最直接決定勝負既元素 而身法太虛  命中同閃避根本無一個明顯既體現

6萬命中打10000閃左右既逍遙 打10場,有3場封技miss 2個以上  而且平推連續miss既情況亦成日發生
但3萬8命打2萬閃既天山 一輪移花又可以全冇miss咁濟
命中閃避既關係根本說唔清

你鍾意賭嗎? 我唔鍾意#2

追求高傷害..得一個方法..提高副屬  但前提你要放棄其他數值..放棄數字上既"極限"  
但係天山我覺得冇必要放棄其他數值玩到3屬,4屬  副屬揀一個專修就夠 升到600都唔係難事
武魂到亦可以落少少力..將各屬攻既等級提高 洗下武魂成長率  
天羽隻人5石平推都係7000 - 8000  其實外功來講,,已經唔差

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
5567 + 8 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

我自己覺得..無論校場,副本,打大交..都係體力天山優勝
而身法天山無話唔好,,但實際用途太窄..只係用作觀賞 ...
∼香B∼ 發表於 3-6-2012 16:49

咁介符應該點選擇?揀雙屬定多屬?
因為多屬要放棄其他野
平民裝.無體既仲收唔收好?
可以講下點先好收?唔該哂大神
因為你知啦..轉全體D數值唔同哂
怕D人又踩你咁低命閃..
睇睇PM我有野想請教你
回復 支持 反對

咁介符應該點選擇?揀雙屬定多屬?
因為多屬要放棄其他野
平民裝.無體既仲收唔收好?
可以講下點先好收 ...
莫菁兒 發表於 3-6-2012 05:28 PM

我建議就係..最好既符戒係雙屬+命中+體+身法
如果有3屬 有命中 有身法但無體..都可以收 但一定要7星,110屬攻以上
體點既唔好處就係身法既數值唔靚..體點實而不華,,身法點華而不實  睇你希望做邊樣
回復 支持 反對

天山1體55血,1身 8命,3.33閃.1/14會心
∼香B∼ 發表於 3-6-2012 16:41

wa-.-命中成長僅次於天龍-.-
回復 支持 反對

目擊56天山秒40m血既天龍
回復 支持 反對

執迷不悔 發表於 3-6-2012 07:48 PM

有咩?? 我諗秒唔到40m血..fafa一輪技最多秒到大約35m而且逍ser有天龍40m血咩?? turnturn唔止咁少..唔通係吉穿??
回復 支持 反對

執迷不悔 發表於 3-6-2012 19:48

直秒?應該好難下wo
回復 支持 反對

星宿唔係想像中咁易打架- -
回復 支持 反對